• 10-inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV high-end rentang pinuh

    KTS-930 10 inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV high-end rentang pinuh

    Spéker KTS-930 ngadopsi téknologi Taiwan, nyaéta desain sirkuit tilu arah, desain penampilan unik, sareng nganggo MDF dénsitas luhur dumasar kana prinsip akustik.Rasa hirarki jelas.Bagian frékuénsi luhur nyaéta tweeter tipe tanduk, anu sorana jelas tur caang;Unit 4,5 inci kertas congcot pertengahan frékuénsi ngabogaan sora midrange transparan;unit frékuénsi low 61-inti 10 inci adopts hiji congcot kertas diimpor sarta ngagunakeun kapasitor impor tinggi-tungtung pikeun ngolah nada pa ...