• FS-218 Dual 18 inci subwoofer pasip

    FS-218 Dual 18 inci subwoofer pasip

    Fitur Desain: FS-218 mangrupakeun-kinerja tinggi, subwoofer kakuatan tinggi.Dirancang pikeun nempokeun, gatherings badag atawa acara outdoor.Digabungkeun jeung kaunggulan tina F-18, dual 18 inci (4 inci coil sora) woofers dipaké, F-218 ultra-low ngaronjatkeun tingkat tekanan sora sakabéh, sarta extension frékuénsi low nyaeta sakumaha low sakumaha 27Hz, langgeng 134dB.F-218 nganteurkeun padet, punchy, resolusi luhur, sareng déngékeun frekuensi rendah murni.F-218 tiasa dianggo nyalira atanapi digabungkeun sareng sababaraha tumpukan horizontal sareng vertikal dina taneuh.Upami anjeun peryogi presentasi frekuensi rendah anu kuat sareng kuat, F-218 mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

    Aplikasi:
    Nyadiakeun subwoofer bantu tetep atanapi portabel pikeun tempat-tempat ukuran sedeng sapertos klub,
    Bar, acara live, bioskop sareng seueur deui.

  • FS-18 Tunggal 18 inci subwoofer pasip

    FS-18 Tunggal 18 inci subwoofer pasip

     

    Fitur Desain: Subwoofer FS-18 gaduh sora frekuensi rendah anu saé sareng desain struktur internal anu padet, cocog pikeun suplement frekuensi rendah, instalasi mobile atanapi permanén tina sistem tulangan sora utama.Nyadiakeun ekstensi frékuénsi low sampurna pikeun speaker rentang pinuh runtuyan F.Ngandung wisata anu luhur, desain supir canggih FANE 18″ (4″ voice coil) bass chassis aluminium, tiasa ngaleutikan komprési kakuatan.Kombinasi tip refleks bass anu ngabatalkeun bising premium sareng kaku internal ngamungkinkeun F-18 ngirimkeun réspon frekuensi rendah kaluaran luhur ka 28Hz kalayan dinamika anu efisien.

    Aplikasi:
    Nyadiakeun subwoofer bantu tetep atanapi portabel pikeun tempat-tempat ukuran sedeng sapertos klub,
    Bar, acara live, bioskop sareng seueur deui.