Subwoofer

  • FS-218 Dual 18 inci subwoofer pasip

    FS-218 Dual 18 inci subwoofer pasip

    Fitur Desain: FS-218 mangrupakeun-kinerja tinggi, subwoofer kakuatan tinggi.Dirancang pikeun nempokeun, gatherings badag atawa acara outdoor.Digabungkeun jeung kaunggulan tina F-18, dual 18 inci (4 inci coil sora) woofers dipaké, F-218 ultra-low ngaronjatkeun tingkat tekanan sora sakabéh, sarta extension frékuénsi low nyaeta sakumaha low sakumaha 27Hz, langgeng 134dB.F-218 nganteurkeun padet, punchy, resolusi luhur, sareng déngékeun frekuensi rendah murni.F-218 tiasa dianggo nyalira atanapi digabungkeun sareng sababaraha tumpukan horizontal sareng vertikal dina taneuh.Upami anjeun peryogi presentasi frekuensi rendah anu kuat sareng kuat, F-218 mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

    Aplikasi:
    Nyadiakeun subwoofer bantu tetep atanapi portabel pikeun tempat-tempat ukuran sedeng sapertos klub,
    Bar, acara live, bioskop sareng seueur deui.

  • FS-18 Tunggal 18 inci subwoofer pasip

    FS-18 Tunggal 18 inci subwoofer pasip

     

    Fitur Desain: Subwoofer FS-18 gaduh sora frekuensi rendah anu saé sareng desain struktur internal anu padet, cocog pikeun suplement frekuensi rendah, instalasi mobile atanapi permanén tina sistem tulangan sora utama.Nyadiakeun ekstensi frékuénsi low sampurna pikeun speaker rentang pinuh runtuyan F.Ngandung wisata anu luhur, desain supir canggih FANE 18″ (4″ voice coil) bass chassis aluminium, tiasa ngaleutikan komprési kakuatan.Kombinasi tip refleks bass anu ngabatalkeun bising premium sareng kaku internal ngamungkinkeun F-18 ngirimkeun réspon frekuensi rendah kaluaran luhur ka 28Hz kalayan dinamika anu efisien.

    Aplikasi:
    Nyadiakeun subwoofer bantu tetep atanapi portabel pikeun tempat-tempat ukuran sedeng sapertos klub,
    Bar, acara live, bioskop sareng seueur deui.

     

  • 18-inci ultra low frékuénsi pasip subwoofer badag watt speaker bass

    WS Series 18 inci ultra low frékuénsi pasip subwoofer badag watt speaker bass

    Séri WS spiker frékuénsi ultra-low persis dimodulasi ku unit spiker kinerja tinggi domestik, sarta utamana dipaké dina sistem frékuénsi pinuh salaku suplement kana pita frékuénsi ultra-low.Éta gaduh kamampuan réduksi frékuénsi ultra-rendah anu saé sareng dirarancang khusus pikeun pinuh ningkatkeun bass sistem tulangan sora.Éta ngahasilkeun éfék ngareureuwas lengkep sareng kuat tina bass ekstrim.Éta ogé ngagaduhan réspon frékuénsi anu lega sareng kurva réspon frékuénsi anu lancar.Éta tiasa nyaring dina kakuatan anu luhur Éta tetep ngajaga éfék bass anu paling sampurna sareng tulangan sora dina lingkungan kerja anu stres.

     

  • 18-inci ultra low frékuénsi pasip subwoofer spiker kakuatan tinggi kalawan supir impor

    BR Series 18 inci ultra low frékuénsi pasip subwoofer spiker kakuatan tinggi kalawan supir impor

    Subwoofer runtuyan BR boga 3 model, BR-115S, BR-118S, BR-218S, kalawan kinerja konversi kakuatan-efisiensi tinggi, nu loba dipaké pikeun sagala rupa aplikasi tulangan sora profésional, kayaning pamasangan tetep, tulangan sora leutik tur sedeng-ukuran. sistem, sarta dipaké salaku sistem subwoofer pikeun pagelaran mobile.Desain kabinét anu kompak hususna cocog pikeun dianggo dina proyék komprehensif sapertos bar rupa-rupa, aula multi-fungsi, sareng tempat umum.