• Karaoke imah profésional KTV mikropon nirkabel diatur mikro handheld nirkabel

    MC-9500 Profesional karaoke home KTV mikropon nirkabel diatur mikro handheld nirkabel

    Ciri kinerja: Industri munggaran dipaténkeun téhnologi leungeun manusa sensing otomatis, mikropon ieu otomatis muted dina 3 detik sanggeus eta ninggalkeun leungeun cicing (arah mana wae, sudut nu mana wae nu bisa ditempatkeun), otomatis ngaheéat énergi sanggeus 5 menit sarta asup kana kaayaan sayaga, tur otomatis pareum sanggeus 15 menit tur lengkep motong kaluar kakuatan.Konsep anyar mikropon nirkabel anu cerdas sareng otomatis Sadaya struktur sirkuit audio énggal, hig ...