. Cina 12 inci full-rentang spiker profésional Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

C Series 12 inci spéker profésional full-rentang

Éta ngagunakeun supir komprési precision tinggi, gaduh lancar, directivity lega sareng kinerja panyalindungan aktif kakuatan anu saé.Supir bass mangrupikeun sistem nyetir énggal kalayan desain terobosan anu nembe dikembangkeun ku tim Lingjie Audio R&D.Éta nyayogikeun bandwidth frekuensi rendah anu diperpanjang, pangalaman akustik anu konsisten, sareng pagelaran anu sampurna tanpa speaker subwoofer.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

C runtuyan spéker rentang pinuh profésional ngawengku 1 "/ 12" / 15 "spiker, nu mangrupakeun ongkos-éféktif jeung serbaguna spiker dua arah. Mibanda kinerja konversi-efisiensi tinggi sarta bisa minuhan rupa aplikasi tulangan sora profésional, kayaning pamasangan dibereskeun. sistem tulangan sora leutik tur sedeng-ukuran, sarta sistem sora suplemén pikeun pagelaran mobile pamakéan. Desain kotak kompak na utamana cocog pikeun proyék-proyék komprehensif kayaning rupa-rupa aula multi-fungsi jeung spasi kabuka.

Pipa pituduh treble na dirancang ku simulasi komputer sareng ngadopsi struktur CMD (cocok diukur) pikeun ngahontal sudut difusi pangsaéna sareng fusi sampurna tina pita frékuénsi luhur sareng rendah.

Modél produk: C-10
Kakuatan dipeunteun: 250W
réspon frékuénsi: 65Hz-20KHz
Disarankeun panguat: 500W kana 8ohms
Konfigurasi: 10 inci ferrite woofer, 65mm sora coil
Tweeter ferrite 1,75 inci, coil sora 44mm
Titik silang: 2KHz
Sensitipitas: 96dB
SPL maksimum: 120dB
stop kontak: 2xNeutrik NL4
impedansi nominal: 8Ω
sudut panutupanana: 90 ° × 40 °
Ukuran (PxLxT) : 550 x 325 x 330 mm
Beurat: 17.2Kg

12 inci spéker profésional full-rentang

Modél produk: C-12
Kakuatan dipeunteun: 300W
réspon frékuénsi: 55Hz-20KHz
Disarankeun panguat: 600W kana 8ohms
Konfigurasi: 12 "woofer ferrite, coil sora 65mm
1.75" tweeter ferrite, coil sora 44mm
Titik silang: 1.8KHz
Sensitipitas: 97dB
Tingkat tekanan sora maksimum: 125dB
stop kontak: 2xNeutrik NL4
impedansi nominal: 8Ω
sudut panutupanana: 90 ° × 40 °
Ukuran (PxLxT) : 605 x 365 x 395 mm
Beurat: 20.9Kg

12 inci spéker profésional full-rentang

Modél produk: C-15
kakuatan dipeunteun: 400W
réspon frékuénsi: 55Hz-20KHz
Disarankeun panguat: 800W kana 8ohms
Konfigurasi: 15 "ferrite woofer, 75mm sora coil
1.75" tweeter ferit
Titik silang: 1.5KHz
Sensitipitas: 99dB
Tingkat tekanan sora maksimum: 126dB/1m
stop kontak: 2xNeutrik NL4
impedansi nominal: 8Ω
sudut panutupanana: 90 ° × 40 °
Ukuran (PxLxT): 685x420x460mm
Beurat: 24.7Kg

12 inci spéker profésional full-rentang

FAQ:
Klién: séri C saé, tapi kuring henteu resep unit supir tiasa ditingali langsung ngalangkungan grills logam....
----- Taya masalah, hayu urang nutupan jero kalawan katun spiker, mangka bakal sigana leuwih profésional sarta moal dampak kualitas sora pisan.

B Klién: Fitur nunjukkeun yén khususna cocog pikeun proyék-proyék komprehensif sapertos rupa-rupa aula multi-fungsi, janten éta cocog pikeun aula multi-fungsi wungkul ??
----- Ieu milik spiker profésional rentang pinuh dua arah, éta bisa dipaké pikeun loba wewengkon fungsi, kayaning kamar ktv, kamar pasamoan, banquet, auditorium, garéja, réstoran ...... Salaku sora. Spésialis, hoyong nyatakeun yén unggal spiker gaduh fitur anu paling kuat anu nunjukkeun kualitas anu langkung sampurna pikeun hiji tempat.
 
Produksi:
Alatan kinerja ongkos tinggi jeung sora alus, pesenan pikeun speaker runtuyan C dasarna pinuhPuas pisan sareng eupan balikna, teraskeun deui pesenan spiker séri C!

FAQ

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun