Speaker Karaoke

  • 10-inci tilu arah lima unit spiker hiburan KTV rentang pinuh

    KTS-800 10 inci tilu arah lima unit spiker hiburan KTV rentang pinuh

    KTS-800 dilengkepan 10 inci lightweight jeung kakuatan tinggi woofer, 4 × 3 inci kertas congcot tweeters, nu boga kakuatan low-frekuensi kuat, ketebalan pinuh pertengahan frékuénsi, sarta transparan pertengahan jeung frékuénsi luhur ekspresif vokal.Beungeutna dirawat ku kulit tahan ngagem hideung;eta boga seragam jeung lemes respon axial sareng mareuman-sumbu, penampilan avant-garde, pager pelindung baja jeung net beungeut debu-buktina.Divider frékuénsi anu dirarancang sacara tepat tiasa ngaoptimalkeun réspon kakuatan sareng t ...