• 18-inci ultra low frékuénsi pasip subwoofer badag watt speaker bass

    WS Series 18 inci ultra low frékuénsi pasip subwoofer badag watt speaker bass

    Séri WS spiker frékuénsi ultra-low persis dimodulasi ku unit spiker kinerja tinggi domestik, sarta utamana dipaké dina sistem frékuénsi pinuh salaku suplement kana pita frékuénsi ultra-low.Éta gaduh kamampuan réduksi frékuénsi ultra-rendah anu saé sareng dirarancang khusus pikeun pinuh ningkatkeun bass sistem tulangan sora.Éta ngahasilkeun éfék ngareureuwas lengkep sareng kuat tina bass ekstrim.Éta ogé ngagaduhan réspon frékuénsi anu lega sareng kurva réspon frékuénsi anu lancar.Éta tiasa nyaring dina kakuatan anu luhur Éta tetep ngajaga éfék bass anu paling sampurna sareng tulangan sora dina lingkungan kerja anu stres.