. Cina 12 inci dua arah full-rentang spiker kotak kai spea Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

RX SERIES 12 inci dua arah full-range spiker kotak kayu spea

Mfitur anus:

10/12 inci woofer-kinerja tinggi.

Diafragma poliétilén sirkular 1,5 inci sareng tweeter komprési.

Thekabinétdijieunna tina 15 mm Lapis Birch, sarta beungeutna dirawat kalayan cet semprot tahan maké hideung.

Desain sudut sinyalna 70 ° x 100 °, kalayan respon axial sareng pareum-sumbu seragam sareng mulus.

Penampilan avant-garde, baja padet pelindung jaring beusi.

Presisi dirancang divider frékuénsitiasaoptimizes respon frékuénsi.


Rincian produk

Tag produk

Runtuyan RX mangrupakeun kompak, kaluaran luhur spiker rentang pinuh kalawan kinerja unggul.Hal ieu dilengkepan taliti dirancang 10/12 inci-kakuatan tinggi, low-distorsi jeung low-kakuatan komprési woofer, sarta diwangun-di dioptimalkeun demodulasi / panas dissipation aluminium ring pondok-circuit;Diafragma poliétilén sirkular 1,5 inci sareng tweeter komprési tina magnet boron beusi neodymium.Sakabéh sistem spiker bisa tahan kakuatan input 300/400W, paduli panempatan horizontal atawa vertikal, 70 ° x 100 ° sudut sinyalna bisa nyadiakeun sinyalna seragam jeung datar.Desain kawin silang pasip tingkat luhur ngaminimalkeun tumpang tindihna frékuénsi.Desain kawin silang pasip tingkat tinggi, anu ngaminimalkeun tumpang tindihna frékuénsi.

Kabinet dijieunna tina kualitas luhur 15mm multilayer Lapis Birch, beungeutna diolah ku cet semprot tahan maké hideung.Kabinet boga struktur trapezoidal sarta dilengkepan dua interfaces Neutrik NL4MP pikeun nyambungkeun jeung parabot lianna.Kabinet boga 13 M8 threaded titik gantung jeung 6 M8 screw ningkatna titik pikeun instalasi gantungan KTV.The No.Desain penampilan sakabéh pisan profésional.

12-inci dua arah full-rentang speaker kotak kayu spea

Modél produk: RX-10

Jinis sistem: 10-inci, 2- jalan, tipe refleksi frékuénsi low

Frékuénsirespon: 65Hz-20KHz

Powerdipeunteun: 300W

Powerdipeunteun: 600W

Sensitipitas: 96dB

Nominal impedansi: 8Ω

Csudut overage: 100°x70°

Modeu sambungan input: 2*speakon NL4

Ukuran (PxLxT): 300x533x370mm

Beurat net: 16.6kg

12-inci dua arah full-rentang speaker kotak kayu spea

Modél produk: RX-12

Jinis sistem: 12 inci spiker rentang pinuh dua arah

Frékuénsijawaban:55Hz-20KHz

Powerdipeunteun: 500W

kakuatan puncak: 1000W

Sensitipitas: 98dB

Nominalimpedansi: 8Ω

Csudut overage: 100°x70°

Modeu sambungan input: 2*speakon NL4

Ukuran (WxHxD): 360x600x410mm

Beurat net: 21.3kg

 

Ditampilkeun dina 2021 Pro cahaya & sora salaku pendatang anyar, desain tiis jeung kualitas sora alus meunang loba mangga ti klien!

RX-10

RX-10-1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun