. Cina 15 inci dua arah full-rentang Multi-Tujuan spiker pikeun instalasi tetep Sistim spiker aktip Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

FX SERIES 15 inci dua arah full-rentang Multi-Tujuan spiker pikeun instalasi tetep sistem spiker aktip

Setelan nongkrong geus réngsé pikeun minuhan instalasi rupa lingkungan husus

Papan kakuatan tinggi sareng struktur gabungan anu mulus ngajantenkeun sora langkung transparan sareng langkung jelas, sareng lajuna langkung gancang

Bentuk sareng struktur kotak khusus cocog sareng bentuk kerucut unit pikeun sacara efektif ngaleungitkeun gelombang nangtung dina kotak sareng ngirangan polusi sora.

Inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan kami pikeun leuwih jéntré!


Rincian produk

Tag produk

Fitur:
Spiker séri FX nyaéta spiker multi-fungsi definisi tinggi anu nembé dirarancang.tilu spésifikasi spiker full-rentang geus dibuka, nu ngawengku 10 inci, 12 inci, sarta 15 inci speaker full-rentang, méré leuwih pilihan sistem tulangan sora, Pikeun minuhan ciri aplikasi tina "multi-kasempetan, multi - Tujuan".Éta gaduh kamampuan pikeun mulangkeun detil sora ka tingkat anu luhur, sareng sorana karasa kandel sareng caket kana raray.Ieu bisa dipaké salaku panguat utama atawa bantu (tanduk ieu diputer 90 derajat nurutkeun pangabutuh pamandangan), sarta ogé bisa dipaké salaku monitor panggung (Pilihan deukeut-widang atawa jauh-widang sudut panempatan sudut sinyalna);dina waktos anu sareng, kabinét dirancang kalayan titik nongkrong disumputkeun dina sagala sisi, sarta dilengkepan ngarojong kurung handap, nu bisa minuhan sarat nongkrong, témbok nongkrong, sarta ngarojong;produksi multi-lapisan lapis komposit jeung ramah lingkungan cai basis prosés cet nyemprot nyieun kabinét leuwih awét sarta anti tabrakan.

Modél produk: FX-10

Kakuatan dipeunteun: 300W

réspon frékuénsi: 55Hz-20KHz

Disarankeun panguat kakuatan: 600W kana 8Ω

Konfigurasi: 10 inci ferrite woofer, 65mm sora coil

Tweeter ferrite 1,75 inci, coil sora 44,4mm

Titik silang: 2KHz

Sensitipitas: 96dB

SPL maksimum: 124dB / 1m

stop kontak: 2xNeutrik NL4

impedansi nominal: 8Ω

sudut panutupanana: 90 ° × 50 °

Ukuran (PxLxT): 320x510x325mm

Beurat: 14.8Kg

Modél produkFX-10

Modél produk: FX-12

Kakuatan dipeunteun: 400W

réspon frékuénsi: 50Hz-20KHz

Panguat kakuatan anu disarankeun: 800W kana 8Ω

Konfigurasi: 12 inci ferrite woofer, 75mm sora coil

Tweeter ferrite 1,75 inci, coil sora 44,4mm

Titik silang: 1.8KHz

Sensitipitas: 98dB

SPL maksimum: 128dB / 1m

stop kontak: 2xNeutrik NL4

impedansi nominal: 8Ω

sudut panutupanana: 90 ° × 50 °

Ukuran (PxLxT): 385x590x395

Beurat: 21.2Kg

Modél produkFX-10

Modél produk: FX-15

Kakuatan dipeunteun: 500W

réspon frékuénsi: 48Hz-20KHz

Panguat kakuatan anu disarankeun: 800W kana 8Ω

Konfigurasi: 15 inci ferrite woofer, 75mm sora coil

Tweeter ferrite 1,75 inci, coil sora 44,4mm

Titik silang: 1.7KHz

Sensitipitas: 99dB

SPL maksimum: 130dB / 1m

stop kontak: 2xNeutrik NL4

impedansi nominal: 8Ω

sudut panutupanana: 90 ° × 50 °

Ukuran (PxLxT): 460x700x450mm

Beurat: 26.5Kg

Modél produkFX-10

Seri FX gaduh versi aktip, kalayan 10/12/15desain, papan amplifier poto saperti kieu:

runtuyan FX owns versi aktip, kalawan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun