• Mikropon nirkabel portabel profésional nyetél sistem mikropon lapel nirkabel

    LIVE-200 Mikropon nirkabel portabel profésional nyetél sistem mikropon lapel nirkabel

    RECEIVER rentang frékuénsi: 740-800MHz Jumlah adjustable saluran: 100 × 2 = 200 Mode Geter: PLL Frékuénsi sintésis stabilitas frékuénsi: ± 10ppm;modeu narima: superheterodyne konversi ganda;Jinis diversity: dual tuning Diversity pilihan otomatis panarimaan sensitipitas panarima: -95dBm Audio Frékuénsi Tanggapan: 40–18KHz Distorsi: ≤0.5% Sinyal jeung Noise Rasio: ≥110dB kaluaran Audio: Saimbang kaluaran jeung teu saimbang Power suplai: 110-240V-100V 60Hz(Kakuatan Ngalihkeun A...