• Dual 10-inci dua arah full-range kinerja mobile spiker Sistim spiker garis Asép Sunandar Sunarya mirah

    GL Series Dual 10-inci dua arah full-range kinerja mobile spiker Sistim spiker garis Asép Sunandar Sunarya mirah

    Fitur:

    Runtuyan GL nyaéta sistem spiker rentang pinuh dua arah garis kalawan ukuran leutik, beurat hampang, jarak proyéksi panjang, sensitipitas tinggi, kakuatan penetrating kuat, tingkat tekanan sora luhur, sora jelas, reliabiliti kuat, komo sinyalna sora antara wewengkon.runtuyan GL dirancang husus pikeun bioskop, stadion, pintonan outdoor jeung tempat séjén, kalayan instalasi fléksibel tur merenah.Sorana transparan sareng mellow, frekuensi sedeng sareng rendah kandel, sareng nilai efektif jarak proyéksi sora ngahontal 70 méter jauh.