. Bubuka parusahaan - Foshan Lingjie Pro Audio Co., Ltd.

Bubuka parusahaan

Saha Urang

ikon

Foshan Lingjie Pro Audio Co., Ltd. (baheulana disebut Guangzhou Lingjie Audio Co., Ltd.) diadegkeun dina 2003. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D sareng produksi panggung profésional, ruangan konperénsi sareng audio KTV.Éta komitmen pikeun nyayogikeun kaunggulan dina merek, kualitas sareng jasa Profesional.Ayeuna, kami parantos ngembangkeun kerjasama téknis sareng seueur perusahaan domestik sareng asing.Kalayan filosofi bisnis pioneering sareng inovatif, desain produk unik, syarat kualitas pikeun kaunggulan, sareng metode uji anu ketat sareng sampurna.

img perusahaan

Elaborately ngawangun sorangan well-dipikawanoh brand produk audio profésional dipingpin ku TRS.Salila mangtaun-taun, Lingjie sok nganut konsép merek "Nyiptakeun sistem alat profésional anu cocog pikeun manusa", sacara organik ngagabungkeun kamajuan sosial, pamekaran perusahaan sareng paningkatan kapasitas karyawan, sareng parantos suksés meunang "Top Ten Competitive Brands in the Lighting". jeung Industri Audio" jeung "Guangdong Inohong Usaha" jeung runtuyan panghargaan.

Saha Urang

ikon

Foshan Lingjie Pro Audio Co., Ltd. (baheulana disebut Guangzhou Lingjie Audio Co., Ltd.) diadegkeun dina 2003. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D sareng produksi panggung profésional, ruangan konperénsi sareng audio KTV.Éta komitmen pikeun nyayogikeun kaunggulan dina merek, kualitas sareng jasa Profesional.Ayeuna, kami parantos ngembangkeun kerjasama téknis sareng seueur perusahaan domestik sareng asing.Kalayan filosofi bisnis pioneering sareng inovatif, desain produk unik, syarat kualitas pikeun kaunggulan, sareng metode uji anu ketat sareng sampurna.

img perusahaan

Elaborately ngawangun sorangan well-dipikawanoh brand produk audio profésional dipingpin ku TRS.Salila mangtaun-taun, Lingjie sok nganut konsép merek "Nyiptakeun sistem alat profésional anu cocog pikeun manusa", sacara organik ngagabungkeun kamajuan sosial, pamekaran perusahaan sareng paningkatan kapasitas karyawan, sareng parantos suksés meunang "Top Ten Competitive Brands in the Lighting". jeung Industri Audio" jeung "Guangdong Inohong Usaha" jeung runtuyan panghargaan.

naon urang ngalakukeun

Naon Urang Laksanakeun

ikon

Lingjie geus dipikawanoh lega ku pamaké di imah jeung di mancanagara pikeun profésional, dedicated, jujur, jeung prinsip bisnis inovatif, produk ongkos-éféktif, strategi pasar ketat tur standarisasi, sarta komprehensif sarta wijaksana sanggeus-jualan jasa.Produk, jasa sareng solusi kalebet alat audio karaoke, alat audio profésional, mixer sareng alat periferal sareng widang anu sanés.Penjualan sareng toko jasa parantos nutupan kalolobaan propinsi sareng kota di China, sareng seueur nagara sareng wilayah di sakumna dunya, sareng komitmen pikeun nyayogikeun palayanan anu gancang sareng kualitas luhur.

Naon Urang Laksanakeun

ikon

Lingjie geus dipikawanoh lega ku pamaké di imah jeung di mancanagara pikeun profésional, dedicated, jujur, jeung prinsip bisnis inovatif, produk ongkos-éféktif, strategi pasar ketat tur standarisasi, sarta komprehensif sarta wijaksana sanggeus-jualan jasa.Produk, jasa sareng solusi kalebet alat audio karaoke, alat audio profésional, mixer sareng alat periferal sareng widang anu sanés.Penjualan sareng toko jasa parantos nutupan kalolobaan propinsi sareng kota di China, sareng seueur nagara sareng wilayah di sakumna dunya, sareng komitmen pikeun nyayogikeun palayanan anu gancang sareng kualitas luhur.

naon urang ngalakukeun

Filosofi Bisnis urang

ikon

Sanggeus taun akumulasi jeung ngembangkeun di industri, Lingjie geus tumuwuh ti tim leutik ngan sababaraha urang ka grup ampir 100 urang ayeuna.Reputasi industri ogé ningkat unggal taun, kinerja penjualan sababaraha kali ngahontal hasil anu saé, Omzet taun 2020 parantos ngaleuwihan $ 15.000.000!Sumawona, laju pertumbuhan kinerja penjualan di pasar luar negeri khususna luar biasa, anu teu tiasa dipisahkeun tina filosofi bisnis urang "komitmen konsisten kana merek, kualitas, profesionalisme, sareng jasa".

Filosofi bisnis urang (1)
Filosofi bisnis urang (2)
Filosofi bisnis urang (3)
Filosofi bisnis urang (2)
Filosofi bisnis urang (5)
Filosofi bisnis urang (6)
Filosofi bisnis urang (9)
Filosofi bisnis urang (8)
Filosofi bisnis urang (7)