• 8 saluran kaluaran manajemén kakuatan sequencer kakuatan calakan

    X-108 8 saluran kaluaran manajemén kakuatan sequencer kakuatan calakan

    Fitur: Khusus dilengkepan layar tampilan LCD TFT 2 inci, gampang terang indikator status saluran ayeuna, tegangan, tanggal sareng waktos sacara real waktos.Bisa nyadiakeun 10 switching channel outputs dina waktos anu sareng, sarta reureuh lawang jeung nutup waktu unggal channel bisa diatur wenang (rentang 0-999 detik, Unit kadua).Unggal saluran gaduh setelan Bypass mandiri, anu tiasa ALL Bypass atanapi Bypass misah.Kustomisasi ekslusif: fungsi switch timer.Chip jam internal, anjeun ...