. Cina 15 inci dua arah full-rentang multifungsi spiker pikeun garéja Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

J SERIES 15 inci dua arah full-range multifungsi spiker pikeun garéja

J séri spiker rentang pinuh profésional ngawengku 10 ~ 15 inci spiker, nu diwangun ku supir frékuénsi low kuat sarta supir komprési frékuénsi luhur dipasang dina directivity kontinyu 90 ° x 50 ° / 90 ° x 60 ° tanduk.The tanduk frékuénsi luhur bisa diputer, ku kituna kabinet multi-sudut bisa ditempatkeun horisontal atawa vertikal, sahingga sistem leuwih singket.Larapkeun kana sistem tulangan sora sélulér luar, monitor panggung, bar acara jero ruangan, KTV sareng sistem instalasi tetep jsb.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Konfigurasi unit kualitas luhur, kotak splint kakuatan luhur

Sababaraha titik gantung cooperate kalawan rojongan, gampang tur gancang operasi

Periode jaminan kualitas panjang: jaminan kualitas sareng kapercayaan

Wengkuan aplikasi

Dipaké pikeun tulangan sora full-range, kamar pribadi karaoke canggih, oyag slow

aula multi-fungsi, klub hotél tinggi-tungtung

kinerja komérsial mobile, tulangan band jeung spiker balik panggung

Modél produk: J-10

Kakuatan dipeunteun: 250W

réspon frékuénsi: 65Hz-20KHz

Konfigurasi: 1 × 1 "unit frékuénsi luhur dikomprés

1 × 10-unit frékuénsi low inci

Sensitipitas: 96dB

SPL maksimum: 128dB

impedansi nominal: 8Ω

sudut panutupanana: 90 ° × 50 °

Ukuran (PxLxT): 315 x 490 x 357 mm

Beurat: 17Kg

12-inci-dua arah-pinuh-rentang-profésional-speaker1
12-inci-dua arah-pinuh-rentang-profésional-speaker

Modél produk: J-11

Konfigurasi:

1x11 inci LF supir (75mm sora coil)

1x1.75 inci HF supir (44.4mm sora coil)

réspon frékuénsi: 50Hz-19KHz (+ 3dB)

Kakuatan dipeunteun: 300W

Sensitipitas: 96dB

SPL maksimum: 124dB

sudut panutupanana: 90 ° × 60 °

Impedansi nominal: 8Ω

Ukuran (WxHxD): 330mm × 560mm × 350mm

Beurat: 17,5 kg

Modél produk: J-12

Konfigurasi: 1X12 "LF supir (75mm sora coil)

1X1.75" HF supir (44.4mm sora coil)

réspon frékuénsi: 60Hz-20KHz

Kakuatan dipeunteun: 450W

kakuatan puncak: 1800w

Sensitipitas: 98dB

SPL maksimum: 126dB

sudut panutupanana: 90 ° × 60 °

Impedansi nominal: 8Ω

Ukuran (WxHxD): 350mm × 600mm × 375mm

Beurat: 21,5 kg

12-inci-dua arah-pinuh-rentang-profésional-speaker1
12-inci-dua arah-pinuh-rentang-profésional-speaker

Modél produk: J-15

Konfigurasi: 1x15 "LF supir (75mm sora coil)

1x3" HF supir (75mm sora coil)

réspon frékuénsi: 55Hz-18KHz

Kakuatan dipeunteun: 500W

Sensitipitas: 99dB

SPL maksimum: 128dB

sudut panutupanana: 80 ° × 60 °

Impedansi nominal: 8Ω

Ukuran (WxHxD): 435mm × 705mm × 445mm

Beurat: 32,5 kg

Proyék case1: Dipaké salaku monitor
Eksposisi Hortikultura Internasional YangZhou
Pikeun ngayakeun acara hortikultura, pangwangunan taman mangrupikeun jaminan anu paling dasar sareng proyék inti.Sarat pikeun alat periferal sarua ketat.Ku alatan éta, China Pavilion di Yangzhou World Horticultural Exposition milih TRS AUDIO, merek Lingjie Enterprise saatos milih alat audio.

Spiker utama: dual 10-inci garis Asép Sunandar Sunarya G-20

subwoofer ULF: 18 inci subwoofer G-20SUB

monitor panggung: 12 inci profésional monitor spiker J-12

Panguat: DSP panguat kakuatan digital TA-16D

dual 10-garis Asép Sunandar Sunarya spiker G-20

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun