• Kelas D power amplifier pikeun spiker profésional

    E SERIES Kelas D power amplifier pikeun spiker profésional

    Lingjie Pro Audio nembé ngaluncurkeun amplifier kakuatan profésional séri E, anu mangrupikeun pilihan tingkat éntri anu paling murah pikeun aplikasi penguatan sora ukuran leutik sareng sedeng, kalayan trafo toroidal kualitas luhur.éta gampang dioperasikeun, stabil dina operasi, kacida ongkos-éféktif, sarta loba dipaké, Mibanda ciri sora dinamis kacida gedéna nu presents respon frékuénsi pisan lega pikeun pangdéngé.E runtuyan amplifier dirancang husus pikeun kamar karaoke, tulangan ucapan, pintonan leutik tur sedeng-ukuran, ceramah kamar konferensi sarta kasempetan séjén.