• 800W 2 saluran panguat sora pro

    CA séri 800W 2 saluran pro panguat sora

    Runtuyan CA mangrupikeun sakumpulan amplifier kakuatan kinerja tinggi anu dirarancang khusus pikeun sistem anu gaduh syarat sora anu luhur pisan.Ngagunakeun sistem adaptor kakuatan tipe CA, nu greatly ngurangan konsumsi arus AC sarta ngaronjatkeun efisiensi tina sistem cooling.Pikeun nyadiakeun kami kalawan kaluaran stabil sarta ngaronjatkeun reliabiliti operasi parabot, CA runtuyan boga 4 model produk, nu bisa nyadiakeun Anjeun sareng pilihan kakuatan kaluaran ti 300W mun 800W per channel, nu mangrupakeun rentang pisan lega tina pilihan.Dina waktos anu sami, séri CA nyayogikeun sistem profésional lengkep, anu ningkatkeun kinerja sareng mobilitas alat.