Periferal éléktronik

  • F-200–Smart Feedback Suppressor

    F-200–Smart Feedback Suppressor

    1.Kalayan DSP2.Hiji konci pikeun suprési eupan balik3.1U, cocog pikeun dipasang kana kabinet peralatan

    Aplikasi:

    Ruang Rapat, Aula Konférénsi, Garéja, Aula Kuliah, Aula Multifungsi jeung sajabana.

    Fitur:

    ◆Standar design chassis, 1U panel alloy aluminium, cocog pikeun instalasi kabinét;

    ◆-kinerja tinggi DSP prosesor sinyal digital, 2 inci TFT warna layar LCD pikeun mintonkeun status jeung fungsi operasi;

    ◆Algoritma anyar, teu kudu debug, sistem aksés otomatis suppresses titik howling, akurat, dipercaya jeung gampang ngagunakeun;

    ◆ Algoritma suprési kacapi lingkungan adaptif, kalayan fungsi de-reverberation spasial, tulangan sora moal ngagedékeun reverberation di lingkungan reverberation, sarta boga fungsi suppressing sarta ngaleungitkeun reverberation;

    ◆Algoritma réduksi bising Lingkungan, pamrosésan sora calakan, ngirangan Dina prosés tulangan sora, bising non-manusa tiasa ningkatkeun kamampuan ucapan sareng ngahontal panyabutan calakan sinyal sora non-manusa;

  • F-12 (Adun Digital)

    F-12 (Adun Digital)

    Aplikasi: Cocog jeung situs Mid-leutik atawa acara-aula Konférénsi, kinerja leutik…..

  • Opat dina dalapan saluran prosesor audio digital

    DAP séri Opat dina dalapan kaluar saluran processor audio digital

    DAP Series Processor

    Ø Prosesor audio sareng pamrosésan sampling 96KHz, prosésor DSP precision tinggi 32-bit, sareng konverter 24-bit A/D sareng D/A berprestasi tinggi, ngajamin kualitas sora anu luhur.

    Ø Aya sababaraha model 2 di 4 kaluar, 2 di 6 kaluar, 4 di 8 kaluar, sarta sagala rupa jenis sistem audio bisa digabungkeun flexibly.

    Ø Unggal input dilengkepan 31-band grafik equalization GEQ + 10-band PEQ, sarta kaluaranna dilengkepan 10-band PEQ.

    Ø Unggal saluran input miboga fungsi gain, phase, delay, jeung mute, sarta unggal channel output mibanda fungsi gain, phase, division frequency, limit tekanan, mute, jeung delay.

    Ø Tunda kaluaran unggal saluran tiasa disaluyukeun, dugi ka 1000MS, sareng léngkah pangaturan minimum nyaéta 0.021MS.

    Ø Input sareng saluran kaluaran tiasa ngawujudkeun routing pinuh, sareng tiasa nyingkronkeun sababaraha saluran kaluaran pikeun nyaluyukeun sadaya parameter sareng fungsi salinan parameter saluran

     

  • X5 fungsi karaoke KTV processor digital

    DSP-8600 X5 fungsi karaoke KTV processor digital

    Séri produk ieu mangrupikeun prosésor karaoke kalayan fungsi prosesor spiker, unggal bagian tina fungsina tiasa disaluyukeun sacara mandiri.

    Ngadopsi beus data 24BIT canggih sareng arsitektur 32BIT DSP.

    Saluran input musik dilengkepan ku 7 pita paramétrik ékualisasi.

    Saluran input mikropon disayogikeun sareng 15 ruas paramétrik ékualisasi.

  • 8 saluran kaluaran manajemén kakuatan sequencer kakuatan calakan

    X-108 8 saluran kaluaran manajemén kakuatan sequencer kakuatan calakan

    Fitur: Khusus dilengkepan layar tampilan LCD TFT 2 inci, gampang terang indikator status saluran ayeuna, tegangan, tanggal sareng waktos sacara real waktos.Bisa nyadiakeun 10 switching channel outputs dina waktos anu sareng, sarta reureuh lawang jeung nutup waktu unggal channel bisa diatur wenang (rentang 0-999 detik, Unit kadua).Unggal saluran gaduh setelan Bypass mandiri, anu tiasa ALL Bypass atanapi Bypass misah.Kustomisasi ekslusif: fungsi switch timer.Chip jam internal, anjeun ...
  • Karaoke imah profésional KTV mikropon nirkabel diatur mikro handheld nirkabel

    MC-9500 Profesional karaoke home KTV mikropon nirkabel diatur mikro handheld nirkabel

    Ciri kinerja: Industri munggaran dipaténkeun téhnologi leungeun manusa sensing otomatis, mikropon ieu otomatis muted dina 3 detik sanggeus eta ninggalkeun leungeun cicing (arah mana wae, sudut nu mana wae nu bisa ditempatkeun), otomatis ngaheéat énergi sanggeus 5 menit sarta asup kana kaayaan sayaga, tur otomatis pareum sanggeus 15 menit tur lengkep motong kaluar kakuatan.Konsep anyar mikropon nirkabel anu cerdas sareng otomatis Sadaya struktur sirkuit audio énggal, hig ...
  • karaoke home profésional KTV mikropon nirkabel diatur pamancar mic nirkabel

    MC8800 Profesional karaoke home KTV mikropon nirkabel diatur pamancar mic nirkabel

    Indikator Sistim Rentang frékuénsi radio: 645.05-695.05MHz (Saluran A: 645-665, saluran B: 665-695) Rubakpita bisa dipaké: 30MHz per channel (total 60MHz) Métode modulasi: modulasi frékuénsi FM Jumlah saluran: cocog frékuénsi otomatis infra red 200 saluran Suhu operasi: minus 18 darajat Celsius nepi ka 50 darajat Celsius Métode Squelch: deteksi bising otomatis sareng kode ID digital squelch Offset: 45KHz Rentang dinamis: > 110dB Réspon audio: 60Hz-18KHz Sinyal-to-noise komprehensif...
  • Mikropon nirkabel portabel profésional nyetél sistem mikropon lapel nirkabel

    LIVE-200 Mikropon nirkabel portabel profésional nyetél sistem mikropon lapel nirkabel

    RECEIVER rentang frékuénsi: 740-800MHz Jumlah adjustable saluran: 100 × 2 = 200 Mode Geter: PLL Frékuénsi sintésis stabilitas frékuénsi: ± 10ppm;modeu narima: superheterodyne konversi ganda;Jinis diversity: dual tuning Diversity pilihan otomatis panarimaan sensitipitas panarima: -95dBm Audio Frékuénsi Tanggapan: 40–18KHz Distorsi: ≤0.5% Sinyal jeung Noise Rasio: ≥110dB kaluaran Audio: Saimbang kaluaran jeung teu saimbang Power suplai: 110-240V-100V 60Hz(Kakuatan Ngalihkeun A...
  • 7.1 8-saluran tilu dina hiji kaluar decoder home theater kasatiaan tinggi kalawan processor karaoke

    CT-9800+ 7.1 8-saluran tilu dina hiji kaluar kasatiaan tinggi home theater decoder kalawan prosésor karaoke

    • Solusi sampurna pikeun sistem Karaoke & Bioskop.

    • Sadaya DOLBY, DTS, 7. 1 decoder dirojong.

    • 4 inci 65.5K piksel warna LCD, panel touch, pilihan dina duanana Cina jeung Inggris.

    • 3-di-1-kaluar HDMI, panyambungna pilihan, coaxial jeung optik.

  • 5.1 6- saluran decoder home theater kasatiaan tinggi kalawan processor karaoke

    CT-9500 5.1 6- saluran dekoder home theater kasatiaan tinggi sareng prosesor karaoke

    • Kombinasi sampurna KTV pre-épék profésional sarta bioskop 5.1 prosésor decoding audio.

    • modeu KTV jeung mode bioskop, unggal parameter channel patali bebas adjustable.

    • Ngadopsi 32-bit-kinerja tinggi tinggi-itungan DSP, rasio tinggi-sinyal-to-noise profésional AD / DA, sarta ngagunakeun 24-bit / 48K sampling digital murni.