Digital Eupan Balik Suppressor

  • F-200–Smart Feedback Suppressor

    F-200–Smart Feedback Suppressor

    1.Kalayan DSP2.Hiji konci pikeun suprési eupan balik3.1U, cocog pikeun dipasang kana kabinet peralatan

    Aplikasi:

    Ruang Rapat, Aula Konférénsi, Garéja, Aula Kuliah, Aula Multifungsi jeung sajabana.

    Fitur:

    ◆Standar design chassis, 1U panel alloy aluminium, cocog pikeun instalasi kabinét;

    ◆-kinerja tinggi DSP prosesor sinyal digital, 2 inci TFT warna layar LCD pikeun mintonkeun status jeung fungsi operasi;

    ◆Algoritma anyar, teu kudu debug, sistem aksés otomatis suppresses titik howling, akurat, dipercaya jeung gampang ngagunakeun;

    ◆ Algoritma suprési kacapi lingkungan adaptif, kalayan fungsi de-reverberation spasial, tulangan sora moal ngagedékeun reverberation di lingkungan reverberation, sarta boga fungsi suppressing sarta ngaleungitkeun reverberation;

    ◆Algoritma réduksi bising Lingkungan, pamrosésan sora calakan, ngirangan Dina prosés tulangan sora, bising non-manusa tiasa ningkatkeun kamampuan ucapan sareng ngahontal panyabutan calakan sinyal sora non-manusa;