spanduk-1
spanduk-2
spanduk-3

Naha milih kami?

Komitmen kana merek, kualitas, profesionalisme sareng jasa!

indéks_produk_01

GL séri LINE ARRAY

Sistim Asép Sunandar Sunarya multi-tujuan ongkos-éféktif

indéks_produk_02

G SERIES LINE ARRAY

Tingkat pencét sora ageung, dilahirkeun pikeun pagelaran

TENTANG KAMI

SORA URANG, SORA DUNYA

Foshan Lingjie Pro Audio Co., Ltd. (baheulana disebut Guangzhou Lingjie Audio Co., Ltd.) diadegkeun dina 2003. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun R&D sareng produksi panggung profésional, ruangan konperénsi sareng audio KTV.Éta komitmen pikeun nyayogikeun kaunggulan dina merek, kualitas sareng jasa Profesional.Ayeuna, kami parantos ngembangkeun kerjasama téknis sareng seueur perusahaan domestik sareng asing.Kalayan filosofi bisnis pioneering sareng inovatif, desain produk unik, syarat kualitas pikeun kaunggulan, sareng metode uji anu ketat sareng sampurna.

KATEGORI PRODUK

Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun