. Naha Milih Kami - Foshan Lingjie Pro Audio Co., Ltd.

Naha Milih Kami

https://www.trsproaudio.com/company-awards/

Panghargaan sareng Sertipikat

Kéngingkeun sababaraha panghargaan dina sababaraha widang sareng gaduh sertipikat patén panalungtikan sareng pamekaran mandiri.

scene_exhibition

Pameran

Ilubiung dina loba paméran domestik, paméran mobile sarta sababaraha paméran asing unggal taun.

https://www.trsproaudio.com/company-introduction/

Pangalaman

Pangalaman anu beunghar dina jasa OEM sareng ODM (kalebet grill kabinét sareng kustomisasi unit spiker).

https://www.trsproaudio.com/why-choose-us/

Pamastian kualitas

100% inspeksi bahan, 100% test fungsi, 100% test sora saméméh pangiriman barang.

Dirojong

Ngarojong Nyadiakeun

Nyadiakeun rojongan teknis debugging jeung latihan.

tim-setting

Tim Insinyur

Tim insinyur diwangun ku 8 anggota kaasup insinyur R&D audio, insinyur R&D éléktronik, sareng insinyur proyék.

https://www.trsproaudio.com/office-and-warehouse/

Ranté Produksi Modern

Bengkel peralatan produksi modern profésional sareng lengkep, kalebet pamrosésan bahan baku, perakitan, pamariksaan kualitas sareng uji sora, jsb.