Amplifiier profésional

  • 800W pro audio panguat kakuatan 2 saluran 2U panguat

    LA SERIES 800W pro panguat kakuatan audio 2 saluran 2U panguat

    Power amplifier runtuyan LA boga opat model, pamaké flexibly bisa cocog nurutkeun sarat beban spiker, ukuran tempat tulangan sora, jeung kaayaan akustik tempat.

    Runtuyan LA bisa nyadiakeun kakuatan amplifikasi pangalusna sarta lumaku pikeun speaker pang populerna.

    Daya kaluaran unggal saluran panguat LA-300 nyaéta 300W / 8 ohm, LA-400 nyaéta 400W / 8 ohm, LA-600 nyaéta 600W / 8 ohm, sareng LA-800 nyaéta 800W / 8 ohm.

  • 800W 2 saluran panguat sora pro

    CA séri 800W 2 saluran pro panguat sora

    Runtuyan CA mangrupikeun sakumpulan amplifier kakuatan kinerja tinggi anu dirarancang khusus pikeun sistem anu gaduh syarat sora anu luhur pisan.Ngagunakeun sistem adaptor kakuatan tipe CA, nu greatly ngurangan konsumsi arus AC sarta ngaronjatkeun efisiensi tina sistem cooling.Pikeun nyadiakeun kami kalawan kaluaran stabil sarta ngaronjatkeun reliabiliti operasi parabot, CA runtuyan boga 4 model produk, nu bisa nyadiakeun Anjeun sareng pilihan kakuatan kaluaran ti 300W mun 800W per channel, nu mangrupakeun rentang pisan lega tina pilihan.Dina waktos anu sami, séri CA nyayogikeun sistem profésional lengkep, anu ningkatkeun kinerja sareng mobilitas alat.

  • 800W kuat panguat stereo profésional

    AX SERIES 800W amplifier stereo profésional anu kuat

    AX Series power amplifier, kalawan kakuatan unik & téhnologi, nu bisa nyadiakeun pangbadagna tur paling realistis optimasi headroom jeung kamampuhan nyetir frékuénsi low kuat pikeun sistem spiker dina kaayaan anu sarua sakumaha produk lianna;tingkat kakuatan cocog jeung speaker paling ilahar dipake dina industri hiburan jeung kinerja.

  • Kelas D power amplifier pikeun spiker profésional

    E SERIES Kelas D power amplifier pikeun spiker profésional

    Lingjie Pro Audio nembé ngaluncurkeun amplifier kakuatan profésional séri E, anu mangrupikeun pilihan tingkat éntri anu paling murah pikeun aplikasi penguatan sora ukuran leutik sareng sedeng, kalayan trafo toroidal kualitas luhur.éta gampang dioperasikeun, stabil dina operasi, kacida ongkos-éféktif, sarta loba dipaké, Mibanda ciri sora dinamis kacida gedéna nu presents respon frékuénsi pisan lega pikeun pangdéngé.E runtuyan amplifier dirancang husus pikeun kamar karaoke, tulangan ucapan, pintonan leutik tur sedeng-ukuran, ceramah kamar konferensi sarta kasempetan séjén.

  • 1100W pro audio amplifier kakuatan tinggi cocog amplifier pikeun dual spiker 15 inci

    E-48 1100W pro audio power amplifier high power amplifier cocog pikeun dual spiker 15 inci

    Panguat kakuatan profésional séri E panganyarna TRS gampang dioperasikeun, stabil dina padamelan, biaya-éféktif, sareng serbaguna.Éta dirancang pikeun dianggo di kamar karaoke, amplifikasi basa, pagelaran leutik sareng sedeng, pidato kamar konperénsi sareng acara-acara sanés.

  • 1350W 4 saluran pro panguat audio panguat kakuatan tinggi pikeun pagelaran

    FP SERIES 1350W 4 saluran pro audio amplifier amplifier kakuatan tinggi pikeun pagelaran

    Runtuyan FP mangrupikeun panguat kakuatan switching-kinerja tinggi kalayan struktur anu kompak sareng wajar.

    Unggal saluran gaduh tegangan kaluaran puncak anu tiasa disaluyukeun sacara mandiri, supados panguat tiasa gampanggawé barengspeaker tina tingkat kakuatan béda.

    Sirkuit panyalindungan calakan nyadiakeun téhnologi canggih ngajaga sirkuit internal tur beban disambungkeun, nu bisa ngajaga amplifier jeung speaker dina kaayaan ekstrim.

    Cocog jeung pintonan badag skala, tempat, komérsial high-end klub hiburan jeung tempat séjén.

  • 1800W pro audio power amplifier amplifier kakuatan tinggi pikeun pagelaran

    LIVE-2.18B 1800W pro audio power amplifier amplifier kakuatan tinggi pikeun pagelaran

    LIVE-2.18B ieu dilengkepan dua jacks input sarta jacks kaluaran Speakon, éta bisa adaptasi jeung rupa-rupa kagunaan jeung sarat rupa sistem instalasi.

    Aya saklar kontrol suhu dina trafo alat.Upami aya fenomena overload, trafo bakal panas.Nalika suhu ngahontal 110 derajat, thermostat bakal otomatis pareum pikeun ngontrol suhu sareng maénkeun peran pelindung anu saé.