. Cina 12 inci borongan full-rentang Sistim audio pro Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

QS SERIES 12 inci Grosir full-range sistem audio pro

[QS] 10 inci jeung 12 inci speaker dua arah

KONSTRUKTON

Bahan Kandang: Bahan papan dénsitas luhur.

Grille: bolong baja disemprot, diwangun-di akustik debu-bukti net (opsional diwangun-di katun porous)

finish: High-grade hideung maké-tahan cet basis cai

Posisi Handing of nongkrong Bagian: M8 screw hoisting posisi liang

Rojongan Kutub Moun: Φ35mm rojongan base di handap

panganteur: Dua Neutrik Speakon NL4MP sockets


Rincian produk

Tag produk

FITUR

• runtuyan QS mangrupakeun-output tinggi multi-fungsi diwangun-di spiker dua arah dirancang pikeun KTV.Sakabeh runtuyan speaker make unit kaluaran kakuatan tinggi pikeun cocog sakabéh desain kabinét akustik, kalawan posisi gambar sora akurat, resolusi musik luhur, sarta kinerja widang sora hébat.Bass nyaeta realistis tur cohesive, dénsitas énergi badag, sarta transient leuwih hadé pikeun bisa nampa sarta maénkeun;vokal mid-range pinuh jeung amis;treble nyaeta kristal jelas, hipu sarta penetrating.

• kabinét dijieunna tina dewan High-dénsitas, struktur téh sturdy jeung awét, digabungkeun jeung panutup bolong sora-transmitter desain husus, penampilan sakabéh téh geulis tur berehan.

• dewan High-dénsitas jeung prosés perlakuan cet semprot profésional, nu éféktif bisa ngajaga produk dina pamakéan sarta transportasi.Séri produk ieu tiasa dianggo dina bar, KTV, bioskop, pesta sareng gedung konperénsi, jsb.

Modél produk: QS-10

Konfigurasi: 1 × 10 inci woofer distorsi pisan low, 65mm sora coil

1.75 inci tweeter 44mm coil sora

réspon frékuénsi: 55Hz-20KHz

Kakuatan dipeunteun: 300W

kakuatan puncak: 600W

Impedansi: 8Ω

Sensitipitas: 95dB

SPL maksimum: 122dB

Sudut panutup (H*V): 70°x100°

Modeu sambungan input: IN 1+1-,NL4MPx2

Ukuran (W * H * D): 300x535x365mm

Beurat: 17,3 kg

QS12-TRS
QS12-TRS

Modél produk: QS-12

Konfigurasi: 1 × 12 inci woofer distorsi pisan low, 65mm sora coil

1.75 inci tweeter 44mm coil sora

réspon frékuénsi: 50Hz-20KHz

Kakuatan dipeunteun: 350W

kakuatan puncak: 700W

Impedansi: 8Ω

Sensitipitas: 97dB

SPL maksimum: 123dB

Sudut panutup (H*V): 70°x100°

Modeu sambungan input: IN 1+1-,NL4MPx2

Ukuran (W * H * D): 360x600x405mm

Beurat: 21,3 kg

1) Kasus pamasangan SMP: QS-12 1pasang + E-12 1pcs, pertandingan pangsaéna, épék sora sacara signifikan!

QS-10
QS-12

2) 35 ~ 50sqm KTV kamar, anjeun tiasa nyandak sakabeh set sakumaha dihandap anu bisa ngahontal éfék sampurna.

QS-10-3

3) Proyék pamaréntah 50 pasang QS-12 Vérsi warna bodas

QS-10-4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun