• Opat dina dalapan saluran prosesor audio digital

    DAP séri Opat dina dalapan kaluar saluran processor audio digital

    DAP Series Processor

    Ø Prosesor audio sareng pamrosésan sampling 96KHz, prosésor DSP precision tinggi 32-bit, sareng konverter 24-bit A/D sareng D/A berprestasi tinggi, ngajamin kualitas sora anu luhur.

    Ø Aya sababaraha model 2 di 4 kaluar, 2 di 6 kaluar, 4 di 8 kaluar, sarta sagala rupa jenis sistem audio bisa digabungkeun flexibly.

    Ø Unggal input dilengkepan 31-band grafik equalization GEQ + 10-band PEQ, sarta kaluaranna dilengkepan 10-band PEQ.

    Ø Unggal saluran input miboga fungsi gain, phase, delay, jeung mute, sarta unggal channel output mibanda fungsi gain, phase, division frequency, limit tekanan, mute, jeung delay.

    Ø Tunda kaluaran unggal saluran tiasa disaluyukeun, dugi ka 1000MS, sareng léngkah pangaturan minimum nyaéta 0.021MS.

    Ø Input sareng saluran kaluaran tiasa ngawujudkeun routing pinuh, sareng tiasa nyingkronkeun sababaraha saluran kaluaran pikeun nyaluyukeun sadaya parameter sareng fungsi salinan parameter saluran