• 1350W 4 saluran pro panguat audio panguat kakuatan tinggi pikeun pagelaran

    FP SERIES 1350W 4 saluran pro audio amplifier amplifier kakuatan tinggi pikeun pagelaran

    Runtuyan FP mangrupikeun panguat kakuatan switching-kinerja tinggi kalayan struktur anu kompak sareng wajar.

    Unggal saluran gaduh tegangan kaluaran puncak anu tiasa disaluyukeun sacara mandiri, supados panguat tiasa gampanggawé barengspeaker tina tingkat kakuatan béda.

    Sirkuit panyalindungan calakan nyadiakeun téhnologi canggih ngajaga sirkuit internal tur beban disambungkeun, nu bisa ngajaga amplifier jeung speaker dina kaayaan ekstrim.

    Cocog jeung pintonan badag skala, tempat, komérsial high-end klub hiburan jeung tempat séjén.