. Cina 12 inci dua arah sistem full-rentang jeung supir neodymium kakuatan tinggi spiker Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

EOS Series 12-inci sistem full-range dua arah jeung supir neodymium speaker kakuatan tinggi

Aplikasi:Rupa-rupa kamar KTV anu luhur, klub swasta anu mewah.

Kinerja sora:Treble sacara alami mellow, frékuénsi panengah langkung kandel, sareng frekuensi rendah seueur pisan sareng kuat;


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

runtuyan EOS 10/12 inci efisiensi tinggi woofer kakuatan tinggi, 1,5 inci ring-ngawangun poliétilén diafragma NdFeB komprési tweeter, kabinet make 15mm splint, permukaan diperlakukeun kalayan cet tahan maké.

Sudut sinyalna 80 ° x 70 ° ngahontal réspon axial lemes sareng pareum-sumbu anu seragam.

Téknologi divisi frékuénsi dirancang pikeun ngaoptimalkeun réspon frékuénsi sareng ningkatkeun kinerja vokal mid-range.

Modél produk: EOS-10

Tipe sistem: 10 inci, 2 arah, réfléksi frékuénsi low

Konfigurasi: 1x10 inci woofer (254mm) /Tweeter 1x1.5 inci (38.1mm)

réspon frékuénsi: 60Hz-20KHz (+ 3dB)

Sensitipitas: 97dB

impedansi nominal: 8Ω

SPL maksimum: 122dB

Kakuatan dipeunteun: 300W

Sudut panutupanana: 80° x 70°

Ukuran (PxLxT): 533 x 300 x 370 mm

Beurat net: 16.6kg

Parameter teknis a

Modél produk: EOS-12

Tipe sistem: 12 inci, 2 arah, réfléksi frékuénsi low

Konfigurasi: 1x12 inci woofer (304.8mm) /Tweeter 1x1.5 inci (38.1mm)

réspon frékuénsi: 55Hz-20KHz (+ 3dB)

Sensitipitas: 98dB

impedansi nominal: 8Ω

SPL maksimum: 125dB

Kakuatan dipeunteun: 500W

Sudut panutupanana: 80° x 70°

Ukuran (PxLxT): 600x360x410mm

Beurat net: 21.3kg

Parameter téknis

Proyék KTV kamar tinggi, EOS-12 gaduh kaunggulan nyanyi kalayan gampang sareng frekuensi pertengahan anu saé, interpretasi sampurna tina pesona akustik!

EOS-12
EOS-12-2

Paket:

Dina nyanghareupan masalah impor, salian ti kualitas, naha anjeun ragu gaduh hiji deui masalah-bungkusan.Salila angkutan jarak jauh, anjeun sieun bungkusan goréng bakal ngabalukarkeun karuksakan kana produk speaker.Anjeun tiasa yakin ngeunaan masalah ieu.karton kami dijieunna tina kertas kraft diimpor kalawan ketebalan 7 lapisan.Kotak luar ditutupan ku kantong plastik atanapi pilem regang pikeun ngahindarkeun baseuh, beueus, sareng kotor nalika diangkut ku kituna henteu ngawatesan penjualan sekundér.subwoofers gedé bisa dipak ku Usuk kai pikeun nyegah tabrakan jeung karuksakan salila penanganan alatan beurat kaleuleuwihan.Tujuan pikeun ngajaga speaker jeung nampilkeun gambar pangalusna jeung sora ka konsumén urang.Produk mangrupikeun pondasi kami, sareng sora mangrupikeun jiwa urang.Tong hilap Mimitina, ikhtiar pikeun getol!

Bungkusan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun