• 3-inci MINI Satelit sistem spiker home bioskop

    AM Series 3-inci MINI Sistim spiker bioskop imah satelit

    Fitur

    Am séri sistem satelit bioskop jeung speaker audio hifi mangrupakeun produk sora TRS, nu dirancang husus pikeun ruang tamu kulawarga leutik tur sedeng-ukuran, bioskop mikro komérsial, bar pilem, kafe kalangkang, pasamoan jeung hiburan aula multi-fungsi tina usaha jeung lembaga, paménta tinggi pikeun kualitas luhur apresiasi musik hifi di sakola pangajaran sarta aprésiasi musik kelas, sarta sarat fungsional 5.1 jeung 7.1 sistem bioskop Sistim spiker Kombinasi.Sistim nu ngagabungkeun state-of-nu-seni téhnologi kalawan kesederhanaan, diversity na elegance.Lima atawa tujuh spiker nampilkeun éfék sora surround realistis.Linggih dina unggal korsi, anjeun tiasa gaduh pangalaman déngékeun éndah, sarta spiker frékuénsi ultra-low nyadiakeun bass surging.Di sagigireun nyieun TV, pilem, acara olahraga sarta video kaulinan.