Warta

  • Indikator audio

    Indikator audio

    Sistem sora mangrupikeun bagian anu penting dina kahirupan urang, maénkeun peran anu penting dina hiburan bumi sareng produksi musik profésional.Nanging, pikeun sabagéan ageung jalma, milih alat audio anu leres tiasa ngabingungkeun.Dina tweet ieu, urang bakal ngajalajah sababaraha indikator konci ngeunaan sora pikeun ngabantosan anjeun ...
    Maca deui
  • Naon bédana kualitas sora antara titik harga anu béda?

    Naon bédana kualitas sora antara titik harga anu béda?

    Dina pasar audio kiwari, konsumén bisa milih ti rupa-rupa produk audio, kalawan harga mimitian ti puluhan nepi ka rébuan dollar.Nanging, pikeun seueur jalma, aranjeunna tiasa panasaran ngeunaan bédana kualitas sora antara spiker tina rentang harga anu béda.Dina tulisan ieu, urang bakal ngajelaskeun ...
    Maca deui
  • Poin sareng pertimbangan pikeun milih tweeter pikeun spiker dua arah

    Poin sareng pertimbangan pikeun milih tweeter pikeun spiker dua arah

    Tweeter tina spiker dua arah nanggung karya penting sakabéh pita frékuénsi luhur.Bagian tweeter na tina spiker nanggung sagala kakuatan tina bagian frékuénsi luhur, dina urutan sangkan tweeter ieu teu overloaded, jadi Anjeun teu bisa milih tweeter kalawan titik kawin silang low, lamun milih ...
    Maca deui
  • Kumaha Power Sequencer Ngaronjatkeun Performance System Audio

    Kumaha Power Sequencer Ngaronjatkeun Performance System Audio

    Pikeun pamula dina sistem audio, konsép sequencer kakuatan sigana teu biasa.Nanging, peranna dina sistem audio teu tiasa disangkal.Tulisan ieu boga tujuan pikeun ngenalkeun kumaha sequencer kakuatan ngaoptimalkeun kinerja sistem audio, ngabantosan anjeun ngartos sareng nerapkeun alat penting ieu.I. Bas...
    Maca deui
  • Ngungkabkeun Power Amplifier: Kumaha Ngaevaluasi Anu Saé atanapi Buruk?

    Ngungkabkeun Power Amplifier: Kumaha Ngaevaluasi Anu Saé atanapi Buruk?

    Di dunya peminat audio sareng profésional, amplifier maénkeun peran anu penting.Éta henteu ngan ukur bagian tina sistem audio, tapi ogé kakuatan panggerak sinyal audio.Nanging, nangtoskeun kualitas amplifier sanés tugas anu gampang.Dina artikel ieu, urang bakal delve kana ciri konci ...
    Maca deui
  • Kakuatan 5.1 / 7.1 Home Theater Amplifier

    Kakuatan 5.1 / 7.1 Home Theater Amplifier

    Hiburan di bumi parantos mekar, sareng ogé paménta pikeun pangalaman audio immersive.Lebetkeun alam 5.1 sareng 7.1 home theater amplifier, ngamimitian petualangan sinematik anjeun langsung di ruang tamu anjeun.1. Sakuliling Sora: The magic dimimitian ku Sakuliling sora.Sistem 5.1 kalebet lima spiker ...
    Maca deui
  • Peran Krusial Sistem Audio dina Bioskop Imah

    Peran Krusial Sistem Audio dina Bioskop Imah

    Kalayan kamajuan téknologi anu terus-terusan, bioskop bumi parantos janten bagian anu penting pikeun rumah tangga modern.Dina alam boros audio-visual ieu, sistem audio teu diragukeun janten salah sahiji elemen anu paling penting dina téater bumi.Dinten ieu, hayu urang ngalenyepan signifi...
    Maca deui
  • Pesona sistem sora

    Pesona sistem sora

    Audio, alat anu sigana basajan ieu, saleresna mangrupikeun bagian anu penting dina kahirupan urang.Naha dina sistem hiburan bumi atanapi tempat konsér profésional, sora maénkeun peran anu penting dina nganteurkeun sora sareng ngarah urang kana dunya sora.Didorong ku téknologi modéren, téknologi audio tetep ...
    Maca deui
  • Naon sora sakuriling virtual

    Naon sora sakuriling virtual

    Dina palaksanaan sora sakuliling, duanana Dolby AC3 jeung DTS boga ciri yén maranéhna merlukeun sababaraha speaker salila playback.Sanajan kitu, alatan harga jeung spasi alesan, sababaraha pamaké, kayaning pamaké komputer multimédia, teu boga cukup speaker.Dina waktos ayeuna, peryogi téknologi anu ...
    Maca deui
  • Jinis sareng klasifikasi panyatur

    Jinis sareng klasifikasi panyatur

    Dina widang audio, speaker mangrupa salah sahiji alat konci anu ngarobah sinyal listrik jadi sora.Jinis sareng klasifikasi panyatur gaduh dampak anu penting dina kinerja sareng efektivitas sistem audio.Tulisan ieu bakal ngajalajah rupa-rupa jinis sareng klasifikasi panyatur, ...
    Maca deui
  • Aplikasi Line Array System Sora

    Aplikasi Line Array System Sora

    Dina ranah audio profésional, sistem sora line array nangtung jangkung, sacara harfiah sareng kiasan.Dirancang pikeun tempat sareng acara ageung, konfigurasi inovatif ieu nawiskeun sakumpulan kaunggulan unik anu parantos ngarobihkeun tulangan sora langsung.1. Distribusi Sora Impeccable: Li...
    Maca deui
  • Milih Speaker anu Bener pikeun Bar

    Milih Speaker anu Bener pikeun Bar

    Bar henteu ngan ukur rohangan pikeun tuang inuman sareng sosialisasi;aranjeunna lingkungan immersive mana musik susunan nada jeung patrons neangan hiji kabur ti biasa.Pikeun nyiptakeun suasana auditory anu sampurna, milih spiker anu pas pikeun bar anjeun penting pisan.Ieu sababaraha pertimbangan konci pikeun ma ...
    Maca deui