Produk

  • F-200–Smart Feedback Suppressor

    F-200–Smart Feedback Suppressor

    1.Kalayan DSP2.Hiji konci pikeun suprési eupan balik3.1U, cocog pikeun dipasang kana kabinet peralatan

    Aplikasi:

    Ruang Rapat, Aula Konférénsi, Garéja, Aula Kuliah, Aula Multifungsi jeung sajabana.

    Fitur:

    ◆Standar design chassis, 1U panel alloy aluminium, cocog pikeun instalasi kabinét;

    ◆-kinerja tinggi DSP prosesor sinyal digital, 2 inci TFT warna layar LCD pikeun mintonkeun status jeung fungsi operasi;

    ◆Algoritma anyar, teu kudu debug, sistem aksés otomatis suppresses titik howling, akurat, dipercaya jeung gampang ngagunakeun;

    ◆ Algoritma suprési kacapi lingkungan adaptif, kalayan fungsi de-reverberation spasial, tulangan sora moal ngagedékeun reverberation di lingkungan reverberation, sarta boga fungsi suppressing sarta ngaleungitkeun reverberation;

    ◆Algoritma réduksi bising Lingkungan, pamrosésan sora calakan, ngirangan Dina prosés tulangan sora, bising non-manusa tiasa ningkatkeun kamampuan ucapan sareng ngahontal panyabutan calakan sinyal sora non-manusa;

  • FS-218 Dual 18 inci subwoofer pasip

    FS-218 Dual 18 inci subwoofer pasip

    Fitur Desain: FS-218 mangrupakeun-kinerja tinggi, subwoofer kakuatan tinggi.Dirancang pikeun nempokeun, gatherings badag atawa acara outdoor.Digabungkeun jeung kaunggulan tina F-18, dual 18 inci (4 inci coil sora) woofers dipaké, F-218 ultra-low ngaronjatkeun tingkat tekanan sora sakabéh, sarta extension frékuénsi low nyaeta sakumaha low sakumaha 27Hz, langgeng 134dB.F-218 nganteurkeun padet, punchy, resolusi luhur, sareng déngékeun frekuensi rendah murni.F-218 tiasa dianggo nyalira atanapi digabungkeun sareng sababaraha tumpukan horizontal sareng vertikal dina taneuh.Upami anjeun peryogi presentasi frekuensi rendah anu kuat sareng kuat, F-218 mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

    Aplikasi:
    Nyadiakeun subwoofer bantu tetep atanapi portabel pikeun tempat-tempat ukuran sedeng sapertos klub,
    Bar, acara live, bioskop sareng seueur deui.

  • FS-18 Tunggal 18 inci subwoofer pasip

    FS-18 Tunggal 18 inci subwoofer pasip

     

    Fitur Desain: Subwoofer FS-18 gaduh sora frekuensi rendah anu saé sareng desain struktur internal anu padet, cocog pikeun suplement frekuensi rendah, instalasi mobile atanapi permanén tina sistem tulangan sora utama.Nyadiakeun ekstensi frékuénsi low sampurna pikeun speaker rentang pinuh runtuyan F.Ngandung wisata anu luhur, desain supir canggih FANE 18″ (4″ voice coil) bass chassis aluminium, tiasa ngaleutikan komprési kakuatan.Kombinasi tip refleks bass anu ngabatalkeun bising premium sareng kaku internal ngamungkinkeun F-18 ngirimkeun réspon frekuensi rendah kaluaran luhur ka 28Hz kalayan dinamika anu efisien.

    Aplikasi:
    Nyadiakeun subwoofer bantu tetep atanapi portabel pikeun tempat-tempat ukuran sedeng sapertos klub,
    Bar, acara live, bioskop sareng seueur deui.

     

  • F-12 (Adun Digital)

    F-12 (Adun Digital)

    Aplikasi: Cocog jeung situs Mid-leutik atawa acara-aula Konférénsi, kinerja leutik…..

  • Dual 10-inci tilu arah genep unit rentang pinuh spiker watt badag sistem spiker hiburan imah

    AD-6210 Dual 10 inci tilu arah genep unit spiker rentang pinuh watt badag sistem spiker hiburan imah

    Modél: AD-6210

    Kakuatan dipeunteun: 350W

    réspon frékuénsi: 40Hz-18KHz

    Konfigurasi: 2 × 10 "LF drivers, 2 × 3" MF drivers, 2 × 3 "HF drivers

    Sensitipitas: 98dB

    Impedansi nominal: 4Ω

    Dispersi: 120° × 100°

    Ukuran (WxHxD): 385 × 570 × 390 mm

    Beurat net: 21.5kg

    Warna: Hideung / Bodas

  • 10-inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV rentang pinuh

    OK-470 10 inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV rentang pinuh

    Tilu arah spiker lima Unit ngingetkeun duanana Ceuli, Pikeun sora leuwih pleasing, speaker teu ukur keur nyaring, tapi ogé penting pikeun mibanda sora nice.Jieun sistem parabot profésional cocog pikeun ciri Asia Wétan nyanyi!Pilihan bahan kualitas, craftsmanship taliti, Unggal aksésori ieu taliti crafted, sarta sanggeus gagal countless tur restarts, tungtungna dirakit kana sakabeh padet.Kami salawasna komitmen kana "merek, kualitas, profesionalisme sareng ...
  • 10-inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV high-end rentang pinuh

    KTS-930 10 inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV high-end rentang pinuh

    Spéker KTS-930 ngadopsi téknologi Taiwan, nyaéta desain sirkuit tilu arah, desain penampilan unik, sareng nganggo MDF dénsitas luhur dumasar kana prinsip akustik.Rasa hirarki jelas.Bagian frékuénsi luhur nyaéta tweeter tipe tanduk, anu sorana jelas tur caang;Unit 4,5 inci kertas congcot pertengahan frékuénsi ngabogaan sora midrange transparan;unit frékuénsi low 61-inti 10 inci adopts hiji congcot kertas diimpor sarta ngagunakeun kapasitor impor tinggi-tungtung pikeun ngolah nada pa ...
  • 18-inci ultra low frékuénsi pasip subwoofer badag watt speaker bass

    WS Series 18 inci ultra low frékuénsi pasip subwoofer badag watt speaker bass

    Séri WS spiker frékuénsi ultra-low persis dimodulasi ku unit spiker kinerja tinggi domestik, sarta utamana dipaké dina sistem frékuénsi pinuh salaku suplement kana pita frékuénsi ultra-low.Éta gaduh kamampuan réduksi frékuénsi ultra-rendah anu saé sareng dirarancang khusus pikeun pinuh ningkatkeun bass sistem tulangan sora.Éta ngahasilkeun éfék ngareureuwas lengkep sareng kuat tina bass ekstrim.Éta ogé ngagaduhan réspon frékuénsi anu lega sareng kurva réspon frékuénsi anu lancar.Éta tiasa nyaring dina kakuatan anu luhur Éta tetep ngajaga éfék bass anu paling sampurna sareng tulangan sora dina lingkungan kerja anu stres.

     

  • Dual 10-inci dua arah full-range spiker high-end line array sistem spiker jeung supir neodymium

    G Series Dual 10 inci dua arah full-range spiker high-end line array spiker sistem sareng supir neodymium

    Ciri sistem:

    Daya tinggi, distorsi ultra-rendah

    Ukuran leutik jeung transportasi merenah

    Unit spiker supir NdFeB

    Desain instalasi multi-tujuan

    Metoda hoisting sampurna

    Pamasangan langkung gancang

    kinerja mobilitas punjul

  • Dual 10-inci dua arah full-range kinerja mobile spiker Sistim spiker garis Asép Sunandar Sunarya mirah

    GL Series Dual 10-inci dua arah full-range kinerja mobile spiker Sistim spiker garis Asép Sunandar Sunarya mirah

    Fitur:

    Runtuyan GL nyaéta sistem spiker rentang pinuh dua arah garis kalawan ukuran leutik, beurat hampang, jarak proyéksi panjang, sensitipitas tinggi, kakuatan penetrating kuat, tingkat tekanan sora luhur, sora jelas, reliabiliti kuat, komo sinyalna sora antara wewengkon.runtuyan GL dirancang husus pikeun bioskop, stadion, pintonan outdoor jeung tempat séjén, kalayan instalasi fléksibel tur merenah.Sorana transparan sareng mellow, frekuensi sedeng sareng rendah kandel, sareng nilai efektif jarak proyéksi sora ngahontal 70 méter jauh.

  • 12 inci spiker full-range dua arah sareng supir impor

    TR SERIES 12 inci spiker full-range dua arah sareng supir impor

    TR séri speaker full-range dua arah anu husus dimekarkeun tur researched ku Lingjie Audio tim R&D pikeun sagala rupa kamar KTV high-end, bar jeung aula multi-fungsi.Speaker diwangun ku woofer 10 inci atawa 12 inci kalawan kakuatan tinggi jeung kinerja frékuénsi low pisan pinuh sarta kandel ditambah tweeter impor.Treble sacara alami dibunderkeun, pertengahan rentang langkung kandel, sareng frekuensi rendah anu kuat, kalayan desain kabinét anu lumayan, pikeun nyumponan sarat anu mawa kakuatan anu langkung ageung.

  • 12-inci dua arah full-rentang speaker kotak kayu spea

    RX SERIES 12 inci dua arah full-range spiker kotak kayu spea

    Mfitur anus:

    10/12 inci woofer-kinerja tinggi.

    Diafragma poliétilén sirkular 1,5 inci sareng tweeter komprési.

    Thekabinétdijieunna tina 15 mm Lapis Birch, sarta beungeutna dirawat kalayan cet semprot tahan maké hideung.

    Desain sudut sinyalna 70 ° x 100 °, kalayan respon axial sareng pareum-sumbu seragam sareng mulus.

    Penampilan avant-garde, baja padet pelindung jaring beusi.

    Presisi dirancang divider frékuénsitiasaoptimizes respon frékuénsi.