• 5.1 / 7.1 dalapan saluran home theater amplifier home cinema sound system

    CT-6407/CT-8407 5.1/7.1 dalapan saluran home theater amplifier home cinema sound system

    CT séri téater panguat kakuatan husus nyaéta versi panganyarna tina TRS audio panguat kakuatan profésional kalayan hiji switching konci.Desain penampilan, atmosfir basajan, akustik jeung kageulisan hirup babarengan.Pastikeun nada tengah sareng luhur anu lemes sareng hipu, kontrol frekuensi rendah anu langkung kuat, sora nyata sareng alami, sora manusa anu saé sareng beunghar, sareng warna nada sadayana saimbang.Operasi basajan tur merenah, karya stabil sarta aman, kinerja ongkos tinggi.Desain wajar jeung exquisite, merenah pikeun dilengkepan ku-daya tinggi subwoofer pasip, teu ngan anjeun bisa kalayan gampang jeung happily karaoke, tapi ogé bisa ngantep anjeun ngarasakeun éfék akustik tingkat téater profésional.Minuhan peralihan anu lancar antara karaoke sareng nonton pilem, ngajantenkeun musik sareng pilem gaduh pangalaman anu luar biasa, cukup pikeun ngageterkeun awak, pikiran sareng jiwa anjeun.