• Karaoke imah profésional KTV mikropon nirkabel diatur mikro handheld nirkabel

    MC-9500 Profesional karaoke home KTV mikropon nirkabel diatur mikro handheld nirkabel

    Ciri kinerja: Industri munggaran dipaténkeun téhnologi leungeun manusa sensing otomatis, mikropon ieu otomatis muted dina 3 detik sanggeus eta ninggalkeun leungeun cicing (arah mana wae, sudut nu mana wae nu bisa ditempatkeun), otomatis ngaheéat énergi sanggeus 5 menit sarta asup kana kaayaan sayaga, tur otomatis pareum sanggeus 15 menit tur lengkep motong kaluar kakuatan.Konsep anyar mikropon nirkabel anu cerdas sareng otomatis Sadaya struktur sirkuit audio énggal, hig ...
  • karaoke home profésional KTV mikropon nirkabel diatur pamancar mic nirkabel

    MC8800 Profesional karaoke home KTV mikropon nirkabel diatur pamancar mic nirkabel

    Indikator Sistim Rentang frékuénsi radio: 645.05-695.05MHz (Saluran A: 645-665, saluran B: 665-695) Rubakpita bisa dipaké: 30MHz per channel (total 60MHz) Métode modulasi: modulasi frékuénsi FM Jumlah saluran: cocog frékuénsi otomatis infra red 200 saluran Suhu operasi: minus 18 darajat Celsius nepi ka 50 darajat Celsius Métode Squelch: deteksi bising otomatis sareng kode ID digital squelch Offset: 45KHz Rentang dinamis: > 110dB Réspon audio: 60Hz-18KHz Sinyal-to-noise komprehensif...
  • Mikropon nirkabel portabel profésional nyetél sistem mikropon lapel nirkabel

    LIVE-200 Mikropon nirkabel portabel profésional nyetél sistem mikropon lapel nirkabel

    RECEIVER rentang frékuénsi: 740-800MHz Jumlah adjustable saluran: 100 × 2 = 200 Mode Geter: PLL Frékuénsi sintésis stabilitas frékuénsi: ± 10ppm;modeu narima: superheterodyne konversi ganda;Jinis diversity: dual tuning Diversity pilihan otomatis panarimaan sensitipitas panarima: -95dBm Audio Frékuénsi Tanggapan: 40–18KHz Distorsi: ≤0.5% Sinyal jeung Noise Rasio: ≥110dB kaluaran Audio: Saimbang kaluaran jeung teu saimbang Power suplai: 110-240V-100V 60Hz(Kakuatan Ngalihkeun A...