. Cina 12 inci dua arah spiker full-rentang kalayan supir diimpor Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

TR SERIES 12 inci spiker full-range dua arah sareng supir impor

TR séri speaker full-range dua arah anu husus dimekarkeun tur researched ku Lingjie Audio tim R&D pikeun sagala rupa kamar KTV high-end, bar jeung aula multi-fungsi.Speaker diwangun ku woofer 10 inci atawa 12 inci kalawan kakuatan tinggi jeung kinerja frékuénsi low pisan pinuh sarta kandel ditambah tweeter impor.Treble sacara alami dibunderkeun, pertengahan rentang langkung kandel, sareng frekuensi rendah anu kuat, kalayan desain kabinét anu lumayan, pikeun nyumponan sarat anu mawa kakuatan anu langkung ageung.


Rincian produk

Tag produk

Modél produk: TR-10

Jinis sistem: 10 inci spiker rentang pinuh dua arah

réspon frékuénsi: 60Hz-20KHz

Kakuatan dipeunteun: 300W

kakuatan puncak: 600W

Sensitipitas: 97dB

impedansi nominal: 8Ω

Modeu sambungan input: 2*speakon NL4

Ukuran (WxHxD): 305x535x375mm

Beurat net: 18.5kg

TR-seri-TRS1
runtuyan TR-TRS1 (1)

Modél produk: TR-12

Jinis sistem: 12 inci spiker rentang pinuh dua arah

réspon frékuénsi: 55Hz-20KHz

Kakuatan dipeunteun: 400W

kakuatan puncak: 800W

Sensitipitas: 98dB

impedansi nominal: 8Ω

Modeu sambungan input: 2*speakon NL4

Ukuran (WxHxD): 375x575x440mm

Beurat net: 22kg

Ditampilkeun dina 2021 Pro cahaya & sora salaku pendatang anyar, desain unik, konfigurasi unit impor, kualitas sora alus teuing meunang loba mangga ti klien!

12-Inci Dua-Jalan Full-Range Speaker Jeung Impor Supir-1
12-Inci Dua-Jalan Full-Range Speaker Jeung Impor Supir-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun