. Cina 12 inci dua arah full-rentang profésional spiker Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

LS SERIES 12 inci dua arah spéker profésional full-range

[LS] 10 inci jeung 12 inci speaker dua arah

KONSTRUKTON

Bahan Enclosure: Lapis multi-lapisan kualitas luhur

Grille: bolong baja disemprot ku jaring debu-bukti akustik

Rengse: Kopi kelas luhur tahan nganggo cet dumasar cai

Posisi Handing of nongkrong Bagian: M8 screw hoisting posisi liang

Rojongan Kutub Moun: Φ35mm rojongan base di handap

panganteur: Dua Neutrik Speakon NL4MP sockets


Rincian produk

Tag produk

Spéker séri LS mangrupikeun audio dua arah anu biaya-éféktif, desainna dumasar kana konsép sareng téori akustik modern.Sakabéh séri nganggo unit kualitas luhur domestik pikeun cocog sareng desain kabinét akustik sadayana, kalayan réspon frékuénsi lemes sareng sudut sinyalna anu tepat, sora kristal, rohangan sareng tékstur anu saé.

Spéker séri LS parantos ngawariskeun ciri konsistén TRS pro ngeunaan desain ilmiah, karya anu saé, sareng kinerja biaya anu luhur.Runtuyan produk ieu henteu ngan ukur gaduh frekuensi pertengahan anu mellow sareng pinuh sareng frekuensi tinggi anu terang sareng lentur, tapi ogé gaduh frekuensi rendah anu ngareureuwas sareng kuat, anu nyababkeun pesona spiker full-range ka ekstrim.

papan dénsitas luhur, dilengkepan bolong baja-kakuatan tinggi, prosés perlakuan cet profésional, penampilan geulis tur berehan, panyalindungan éféktif produk dina pamakéan sarta transportasi, runtuyan produk ieu bisa dipaké dina klub high-end, kamar pribadi méwah, swasta. klub, jsb.

12-inci-dua arah-pinuh-rentang-profésional-speaker

Modél produk: LS-12A

Jinis sistem: 12 inci spiker rentang pinuh dua arah, desain berorientasi pungkur

Kakuatan dipeunteun: 350W

kakuatan puncak: 700W

réspon frékuénsi: 65-20KHz

Konfigurasi: LF 12 inci: 55mm HF: 44mm

Sensitipitas: 97dB W/M

SPL maksimum: 130dB

Impedansi: 8Ω

Ukuran (PxLxT): 610 × 391 × 398 mm

Beurat: 24 kg

Modél produk: LS-10A

Jinis sistem: 10 inci, dua arah, réfléksi frekuensi rendah

Kakuatan dipeunteun: 300W

kakuatan puncak: 600W

réspon frékuénsi: 70-20KHz

Konfigurasi: LF 10 inci: 65mm HF: 44mm

Sensitipitas: 96dB W/M

SPL maksimum: 128dB

Impedansi: 8Ω

Ukuran (PxLxT): 538x320x338mm

Beurat: 17 kg

12-inci-dua arah-pinuh-rentang-profésional-speaker

Bagikeun kasus proyék:

LS-12 ngadukung 30 KTV ROOMS PROJECT, nampi evaluasi sareng pangakuan anu luhur ti klien!

LS-12
LS-12-1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun