. Cina Dual 10-inci dua arah full-rentang kinerja mobile spiker mirah garis Asép Sunandar Sunarya spiker Sistim Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

GL Series Dual 10-inci dua arah full-range kinerja mobile spiker Sistim spiker garis Asép Sunandar Sunarya mirah

Fitur:

Runtuyan GL nyaéta sistem spiker rentang pinuh dua arah garis kalawan ukuran leutik, beurat hampang, jarak proyéksi panjang, sensitipitas tinggi, kakuatan penetrating kuat, tingkat tekanan sora luhur, sora jelas, reliabiliti kuat, komo sinyalna sora antara wewengkon.runtuyan GL dirancang husus pikeun bioskop, stadion, pintonan outdoor jeung tempat séjén, kalayan instalasi fléksibel tur merenah.Sorana transparan sareng mellow, frekuensi sedeng sareng rendah kandel, sareng nilai efektif jarak proyéksi sora ngahontal 70 méter jauh.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

Runtuyan GL nyaéta sistem spiker rentang pinuh dua arah garis kalawan ukuran leutik, beurat hampang, jarak proyéksi panjang, sensitipitas tinggi, kakuatan penetrating kuat, tingkat tekanan sora luhur, sora jelas, reliabiliti kuat, komo sinyalna sora antara wewengkon.runtuyan GL dirancang husus pikeun bioskop, stadion, pintonan outdoor jeung tempat séjén, kalayan instalasi fléksibel tur merenah.Sorana transparan sareng mellow, frekuensi sedeng sareng rendah kandel, sareng nilai efektif jarak proyéksi sora ngahontal 70 méter jauh.Dina kabinét lapis dénsitas luhur, éta diwangun ku dua 6.5/8/10 inci kinerja tinggi-frekuensi low drivers sarta 75mm supir frékuénsi luhur dina tanduk frékuénsi luhur ngawengku hiji sudut 110 ° horisontal × 10 ° nangtung, éféktif. ngadalikeun frékuénsi dina rentang diperlukeun, greatly ngurangan pantulan gelombang sora.Daya beban-bearing tinggi, nu cocog pikeun digawé dina kakuatan tinggi keur lila, mastikeun yén prosés pamakéan Unit ngahontal kasatiaan tinggi, frékuénsi lega, sarta tekanan sora tinggi!

Komponén internalna dilengkepan divider frékuénsi pasip sareng sirkuit panyalindungan frekuensi tinggi.Sirkuit panyalindungan frékuénsi luhur bisa nyegah supir tweeter ti keur overloaded tur ruksak.ku kituna bisa dilarapkeun ka lingkungan béda.

GL runtuyan kabinét adopts 15mm multi-lapisan lapis dénsitas tinggi, ngagunakeun komputer keur ngitung titik rojongan akustik pangalusna jero kabinet, sarta dijieun kalawan téhnologi alur kerung-convex sangkan kabinet kuat.Dina waktos anu sami, paku tulangan kakuatan tinggi dianggo pikeun ngaminimalkeun distorsi sora anu disababkeun ku résonansi kabinet.Kabinet luar dijieunna tina-kakuatan tinggi ramah lingkungan cet semprot basis cai, fisik ditinju bolong baja, sarta back-dipasang sora-transmitter debu-bukti bolu akustik.Kabinét dirancang pikeun tahan lembab sareng tahan lebu pikeun mastikeun padamelan anu stabil dina lebu, haseup, sareng lingkungan anu lembab.Éta mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun pikeun ngayakeun pagelaran luhur, konperénsi, pésta malem sareng rékayasa sistem konsér anu leutik sareng sedeng!

Aplikasi:

Dipaké dina bioskop, stadion, pintonan outdoor, nightclubs, bar acara indoor, panggung badag, bar, aula multi-fungsi, sarta sistem instalasi tetep.

modél GL-206 GL-208 GL-210
Tipe dual 6,5 inci speaker Asép Sunandar Sunarya linier dual 8 inci speaker Asép Sunandar Sunarya linier dual 10 inci speaker Asép Sunandar Sunarya linier
Tipe Unit 1x1.75 inci tweeter tweeter 1x3 inci tweeter 1x3 inci
2x6,5 inci woofer woofer 2x8 inci woofer 2x10 inci
Réspon frékuénsi 80-18KHz 75-18KHz 70-18KHz
Kakuatan dipeunteun 400W 500W 600W
Sensitipitas 97dB 99dB 101dB
Maksimum SPL 130dB 132dB 134dB
impedansi nominal
Modeu nyetir diwangun-di 2 division frékuénsi diwangun-di 2 division frékuénsi diwangun-di 2 division frékuénsi
Bahan kabinét 15mm dewan multilayer 15mm dewan multilayer 15mm dewan multilayer
Métode sambungan 2x NL4 spiker nangtung 2x NL4 spiker nangtung 2x NL4 spiker nangtung
WP4 Lebetkeun 1+1- Lebetkeun 1+1- Lebetkeun 1+1-
Sudut panutup (Hx V) 110°x10° 110°x10° 110°x10°
Ukuran (WxHxD) 590 x 210 x 330 mm 755 x 250 x 380 mm 890 x 295 x 460 mm
Beurat bersih 15,2 kg 25 kg 34,5 kg
Modél speaker GL-206B GL-208B GL-210B
Tipe Subwoofer pasip 15 inci Subwoofer pasip 18 inci Subwoofer pasip 18 inci
Tipe Unit 1x15 inci woofer 1x18 inci woofer 1x18 inci woofer
75mm sora coil 100mm sora coil 100mm sora coil
Réspon frékuénsi 40-200Hz 38-200Hz 38-200Hz
Kakuatan dipeunteun 500W 700W 700W
Sensitipitas 97dB 99dB 99dB
Maksimum SPL 129dB 136dB 136dB
impedansi nominal
Bahan struktur kabinét 15mm multilayer komposit triplek 15mm multilayer komposit triplek 15mm multilayer komposit triplek
Métode sambungan 2x input NL4MP 1+1- 2x input NL4MP 1+1- 2x input NL4MP 1+1-
Ukuran (WxHxD) 590 x 450 x 540 mm 755 x 520 x 640 mm 890 x 520 x 750 mm
Beurat bersih 37 kg 52 kg 93 kg

Tinjauan Kasus Proyék:

Asép Sunandar Sunarya GL-208 Dual-8 ditempatkeun di Aksu Education College, nyadiakeun épék tulangan sora kualitas luhur.

Numutkeun sarat tina konstruksi sora tempat jeung rinci geulis, sakabéh sistem tulangan sora auditorium adopts brand TRS AUDIO of Lingjie Enterprise.Tulangan sora utama kénca sareng katuhu nyaéta 12pcs.

GL208 dual 8 inci speaker Asép Sunandar Sunarya garis, sarta 2pcs subwoofers GL-208B.2pcs B-28 spiker 18 inci ganda dipaké dina subwoofer, sarta opat runtuyan FX spiker rentang pinuh dipaké dina monitor panggung.8pcs speaker Sakuliling bantu dipaké pikeun ngeusian sakabéh auditorium, mastikeun yén sakabéh korsi bisa ngadéngé sora akurat tur jelas.

Proyék Kasus Review-1
Proyék Case Review-2
Proyék Case Review-3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun