. Cina Dual 10 inci dua arah full-rentang spiker tinggi-tungtung garis Asép Sunandar Sunarya spiker Sistim kalawan supir neodymium Pabrik jeung Pabrik |Lingjie

G Series Dual 10 inci dua arah full-range spiker high-end line array spiker sistem sareng supir neodymium

Ciri sistem:

Daya tinggi, distorsi ultra-rendah

Ukuran leutik jeung transportasi merenah

Unit spiker supir NdFeB

Desain instalasi multi-tujuan

Metoda hoisting sampurna

Pamasangan langkung gancang

kinerja mobilitas punjul


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

Séri G mangrupikeun sistem spiker garis dua arah anu diwangun.Spiker Asép Sunandar Sunarya ieu gaduh kinerja anu luhur, kakuatan anu luhur, directivity anu luhur, multi-tujuan, sareng desain kabinét anu kompak pisan.

séri G nyadiakeun 10 inci atawa ganda 10 inci tunggal (75mm sora coil) kualitas luhur neodymium beusi boron bass, 1 X 3 inci (75mm sora coil) komprési modul tweeter supir, éta produk panganyarna tina Lingjie Pro Audio dina sistem kinerja profésional.Desain Unit unik sarta bahan anyar bisa éféktif ningkatkeun kakuatan mawa beban tina Unit, nu leuwih cocog pikeun digawé dina kaayaan kakuatan tinggi pikeun lila, mastikeun yén prosés pamakéan Unit ngahontal kasatiaan tinggi, frékuénsi lega, sarta luhur. tekanan sora!Propagasi wavefront bébas distorsi.Mibanda directivity alus keur tulangan sora jarak jauh, widang sora tina tulangan sora seragam, sarta gangguan sora leutik, nu mantuan pikeun ngaronjatkeun kasatiaan sumber sora.Directivity nangtung pisan seukeut, Sora pikeun ngahontal wewengkon panongton pakait kuat, rentang proyéksi pisan jauh, sarta tingkat tekanan sora di wewengkon badag robah saeutik.Kalawan G-10B/G-20B, G-18SUB bisa digabungkeun kana sistem kinerja leutik tur sedeng-ukuran.

kabinét runtuyan G dijieunna tina 15mm multi-lapisan high-density lapis Birch, sarta penampilan anu solid cet polyurea hideung nyemprot.Éta tiasa nahan kaayaan anu paling parah sareng tiasa dianggo di luar sadaya-cuaca.Bolong baja tina spiker réngsé ku palapis bubuk kelas komersial kalayan résistansi cai anu luhur pisan.runtuyan G boga kinerja-kelas munggaran tur kalenturan.Ieu bisa dipaké pikeun pamakéan mobile atawa instalasi tetep.Éta tiasa ditumpuk atanapi digantung.Mibanda rupa-rupa kagunaan, kayaning pintonan touring, konser, téater, gedung opera, jeung saterusna.Ogé bisa caang dina rupa-rupa aplikasi rékayasa béda jeung pagelaran mobile.Ieu pilihan kahiji anjeun sarta produk investasi.

Tempat Aplikasi:

※ Tempat pasamoan leutik jeung sedeng-ukuran.

※ Mobile sareng sistem AV tetep.

※ Zona tengah sareng zona sisi ngeusi sistem ukuran sedeng.

※ Puseur Seni Pintonan sareng Aula Multifungsi.

※ Sistem distribusi taman tema sareng gimnasium.

※ Bar sareng klub※Pasang tetep, jsb.

Modél speaker G-10 G-20
Tipe spiker Asép Sunandar Sunarya 10 inci tunggal dual 10 inci spiker Asép Sunandar Sunarya linier
Tipe Unit 1X10 inci (75mm sora coil) beusi neodymium boron waterproof woofer 2X10 inci (75mm sora coil) beusi neodymium boron waterproof woofer
1X3 inci (75mm sora coil) neodymium beusi boron komprési tweeter 1X3 inci (75mm sora coil) neodymium beusi boron komprési tweeter
Réspon frékuénsi LF: 70-1.8KHz HF: 900Hz-18KHz LF: 50-1.4KHz HF: 900Hz-18KHz
Kakuatan dipeunteun LF: 350W, HF: 100W LF: 700W, HF: 100W
Sensitipitas LF: 96dB, HF: 112dB LF: 97dB, HF: 112dB
Maksimum SPL LF: 134dB HF: 138dB LF: 136dB HF: 138dB
impedansi nominal 16Ω 16Ω
panganteur input 2 Neutrik 4-pin sockets 2 Neutrik 4-pin sockets
Palapis cet polyurea tahan ngagem hideung cet polyurea tahan ngagem hideung
Jaring baja bolong baja perforated kalawan katun bolong husus dina lapisan jero bolong baja perforated kalawan katun bolong husus dina lapisan jero
nambahan sudut 0 derajat ka 15 derajat adjustable 0 derajat ka 15 derajat adjustable
Sudut panutup (H*V) 110°x15° 110°x15°
Ukuran (WxHxD) 550 x 275 x 350 mm 650 x 280 x 420 mm
Beurat bersih 23 kg 30,7 kg
Modél speaker G-10B G-20B G-18B
Tipe Dual 15-inci linear Asép Sunandar Sunarya subwoofer Dual 15-inci linear Asép Sunandar Sunarya subwoofer Subwoofer tunggal 18 inci
Tipe Unit 2x15 inci (100mm sora coil) ferrite Unit waterproof 2x15 inci (100mm sora coil) ferrite Unit waterproof 18 inci (100mm sora coil) ferrite Unit waterproof
Réspon frékuénsi 38-200Hz 38-200Hz 32-150Hz
Kakuatan dipeunteun 1200W 1200W 700W
Sensitipitas 98dB 98dB 98dB
Maksimum SPL 135dB 135dB 135dB
impedansi nominal
panganteur input 2 Neutrik 4-pin sockets 2 Neutrik 4-pin sockets 2 Neutrik 4-pin sockets
Palapis cet polyurea tahan ngagem hideung cet polyurea tahan ngagem hideung cet polyurea tahan ngagem hideung
Jaring baja bolong baja perforated kalawan katun bolong husus dina lapisan jero bolong baja perforated kalawan katun bolong husus dina lapisan jero bolong baja perforated kalawan katun bolong husus dina lapisan jero
Ukuran (WxHxD) 530 x 670 x 670 mm 670 x 530 x 670 mm 670 x 550 x 775 mm
Beurat bersih 65 kg 65 kg 55 kg
proyék-img1
proyék-img2
proyék-img3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi akustik salami 18 taun