• 10-inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV high-end rentang pinuh

    KTS-930 10 inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV high-end rentang pinuh

    Spéker KTS-930 ngadopsi téknologi Taiwan, nyaéta desain sirkuit tilu arah, desain penampilan unik, sareng nganggo MDF dénsitas luhur dumasar kana prinsip akustik.Rasa hirarki jelas.Bagian frékuénsi luhur nyaéta tweeter tipe tanduk, anu sorana jelas tur caang;Unit 4,5 inci kertas congcot pertengahan frékuénsi ngabogaan sora midrange transparan;unit frékuénsi low 61-inti 10 inci adopts hiji congcot kertas diimpor sarta ngagunakeun kapasitor impor tinggi-tungtung pikeun ngolah nada pa ...
  • 10-inci tilu arah lima unit spiker hiburan KTV rentang pinuh

    KTS-800 10 inci tilu arah lima unit spiker hiburan KTV rentang pinuh

    KTS-800 dilengkepan 10 inci lightweight jeung kakuatan tinggi woofer, 4 × 3 inci kertas congcot tweeters, nu boga kakuatan low-frekuensi kuat, ketebalan pinuh pertengahan frékuénsi, sarta transparan pertengahan jeung frékuénsi luhur ekspresif vokal.Beungeutna dirawat ku kulit tahan ngagem hideung;eta boga seragam jeung lemes respon axial sareng mareuman-sumbu, penampilan avant-garde, pager pelindung baja jeung net beungeut debu-buktina.Divider frékuénsi anu dirarancang sacara tepat tiasa ngaoptimalkeun réspon kakuatan sareng t ...
  • 10-inci tilu arah lima unit spiker hiburan KTV rentang pinuh

    KTS-850 10 inci tilu arah lima unit spiker hiburan KTV rentang pinuh

    KTS-850 dilengkepan 10 inci lightweight jeung kakuatan tinggi woofer, 4 × 3 inci kertas congcot tweeters, nu boga kakuatan low-frekuensi kuat, ketebalan pertengahan frékuénsi pinuh, sarta transparan pertengahan jeung frékuénsi luhur ekspresif vokal.Beungeutna dirawat ku kulit tahan ngagem hideung;eta boga seragam jeung lemes respon axial sareng mareuman-sumbu, penampilan avant-garde, pager pelindung baja jeung net beungeut debu-buktina.Divider frékuénsi anu dirarancang sacara tepat tiasa ngaoptimalkeun réspon kakuatan sareng t ...