• Dual 15-inci tilu arah full-rentang kakuatan tinggi outdoor speaker kinerja mobile Sistim sora

    H-285 Dual 15 inci tilu arah full-rentang kakuatan tinggi outdoor speaker kinerja mobile Sistim sora

    H-285 ngagunakeun cangkang trapezoidal pasip dua arah, woofers 15 inci ganda ngagambarkeun sora manusa sareng dinamika frekuensi pertengahan-rendah, hiji tanduk 8 inci pinuh ditutupan salaku supir frekuensi tengah pikeun ngagambarkeun kasampurnaan sora manusa, sareng hiji. Supir tweeter 3 inci 65-inti henteu ngan ukur ngajamin tekanan sora sareng penetrasi, tapi ogé ngajamin kaéndahan frekuensi ultra luhur.The mid-to-high frékuénsi beban tanduk mangrupa kapang molding terpadu, nu boga ciri signifikan kayaning ...