• Dual 15-inci dua arah full-rentang badag watt Sistim sora kinerja mobile

    X-215 Dual 15-inci dua arah full-rentang badag watt speaker sistem sora kinerja mobile

    Konfigurasi: 2 × 15 inci ferrite woofer (190 magnét 75mm sora coil) 1 × 2,8 inci ferrite tweeter (170 magnét 72mm sora coil) Fitur: X-215 speaker bisa dipaké pikeun tulangan sora tempat jeung rupa-rupa kagiatan kinerja;Dual 15 inci frékuénsi low woofers sarta 2,8 inci titanium film komprési tweeter dipasang dina 100 ° x40 ° tanduk directivity konstan, réproduksi sora bener, lemes, hipu, jeung respon fana alus;Kabinet dijieunna tina 18mm tinggi-dénsitas ...
  • Dual 15-inci tilu arah full-rentang kakuatan tinggi outdoor speaker kinerja mobile Sistim sora

    H-285 Dual 15 inci tilu arah full-rentang kakuatan tinggi outdoor speaker kinerja mobile Sistim sora

    H-285 ngagunakeun cangkang trapezoidal pasip dua arah, woofers 15 inci ganda ngagambarkeun sora manusa sareng dinamika frekuensi pertengahan-rendah, hiji tanduk 8 inci pinuh ditutupan salaku supir frekuensi tengah pikeun ngagambarkeun kasampurnaan sora manusa, sareng hiji. Supir tweeter 3 inci 65-inti henteu ngan ukur ngajamin tekanan sora sareng penetrasi, tapi ogé ngajamin kaéndahan frekuensi ultra luhur.The mid-to-high frékuénsi beban tanduk mangrupa kapang molding terpadu, nu boga ciri signifikan kayaning ...