• Dual 15-inci dua arah full-rentang badag watt Sistim sora kinerja mobile

    X-215 Dual 15-inci dua arah full-rentang badag watt speaker sistem sora kinerja mobile

    Konfigurasi: 2 × 15 inci ferrite woofer (190 magnét 75mm sora coil) 1 × 2,8 inci ferrite tweeter (170 magnét 72mm sora coil) Fitur: X-215 speaker bisa dipaké pikeun tulangan sora tempat jeung rupa-rupa kagiatan kinerja;Dual 15 inci frékuénsi low woofers sarta 2,8 inci titanium film komprési tweeter dipasang dina 100 ° x40 ° tanduk directivity konstan, réproduksi sora bener, lemes, hipu, jeung respon fana alus;Kabinet dijieunna tina 18mm tinggi-dénsitas ...