• 12 inci spiker full-range dua arah sareng supir impor

    TR SERIES 12 inci spiker full-range dua arah sareng supir impor

    TR séri speaker full-range dua arah anu husus dimekarkeun tur researched ku Lingjie Audio tim R&D pikeun sagala rupa kamar KTV high-end, bar jeung aula multi-fungsi.Speaker diwangun ku woofer 10 inci atawa 12 inci kalawan kakuatan tinggi jeung kinerja frékuénsi low pisan pinuh sarta kandel ditambah tweeter impor.Treble sacara alami dibunderkeun, pertengahan rentang langkung kandel, sareng frekuensi rendah anu kuat, kalayan desain kabinét anu lumayan, pikeun nyumponan sarat anu mawa kakuatan anu langkung ageung.