• 12-inci dua arah full-rentang speaker kotak kayu spea

    RX SERIES 12 inci dua arah full-range spiker kotak kayu spea

    Mfitur anus:

    10/12 inci woofer-kinerja tinggi.

    Diafragma poliétilén sirkular 1,5 inci sareng tweeter komprési.

    Thekabinétdijieunna tina 15 mm Lapis Birch, sarta beungeutna dirawat kalayan cet semprot tahan maké hideung.

    Desain sudut sinyalna 70 ° x 100 °, kalayan respon axial sareng pareum-sumbu seragam sareng mulus.

    Penampilan avant-garde, baja padet pelindung jaring beusi.

    Presisi dirancang divider frékuénsitiasaoptimizes respon frékuénsi.