• 10-inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV rentang pinuh

    OK-470 10 inci tilu arah sistem spiker hiburan KTV rentang pinuh

    Tilu arah spiker lima Unit ngingetkeun duanana Ceuli, Pikeun sora leuwih pleasing, speaker teu ukur keur nyaring, tapi ogé penting pikeun mibanda sora nice.Jieun sistem parabot profésional cocog pikeun ciri Asia Wétan nyanyi!Pilihan bahan kualitas, craftsmanship taliti, Unggal aksésori ieu taliti crafted, sarta sanggeus gagal countless tur restarts, tungtungna dirakit kana sakabeh padet.Kami salawasna komitmen kana "merek, kualitas, profesionalisme sareng ...