• 15-inci dua arah full-rentang multifungsi spiker pikeun garéja

    J SERIES 15 inci dua arah full-range multifungsi spiker pikeun garéja

    J séri spiker rentang pinuh profésional ngawengku 10 ~ 15 inci spiker, nu diwangun ku supir frékuénsi low kuat sarta supir komprési frékuénsi luhur dipasang dina directivity kontinyu 90 ° x 50 ° / 90 ° x 60 ° tanduk.The tanduk frékuénsi luhur bisa diputer, ku kituna kabinet multi-sudut bisa ditempatkeun horisontal atawa vertikal, sahingga sistem leuwih singket.Larapkeun kana sistem tulangan sora sélulér luar, monitor panggung, bar acara jero ruangan, KTV sareng sistem instalasi tetep jsb.